Videoton: Kovács Ferenc szerint borzasztó nehéz tavasz jön

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.07. 14:03
Kovács Ferenc, a Videoton tiszteletbeli elnöke ma 81 éves. A klub hivatalos honlapjának adott interjúban elárulta, hogy bár csodálatos őszi szezont tudhat maga mögött a Vidi, hiba lenne azt hinni, hogy már zsebben a bajnoki aranyérem.  

„Röviden fogalmazva: csodálatos teljesítményt nyújtott ősszel a Vidi. Azt is mondhatnám, hogy párját ritkító volt mindaz, amit a srácok az őszi szezonban produkáltak. Erre az eredményre nagyon büszke lehet az összes játékos és az edzők is, valamint mindenki, aki hozzátett a sikerhez valamennyit” – mondta Kovács Ferenc a vidi.hu-nak. Kovács Ferenc a vidi.hu-nak.

„Semmiképp sem szeretnék vészjósló lenni, de azt mindenképp ki kell mondanunk, hogy borzasztóan nehéz tavaszi szezon vár ránk. Az összes rangadónkat idegenben vívjuk meg, ráadásul roppant kiegyensúlyozott idén az NB I mezőnye. Egyáltalán nem lesz könnyű a megszerzett előnyünket megtartani. Ugyanakkor nagyon bízom benne, hogy május végén bajnoki aranyérmet ünnepelhetünk. Meg kell becsülni mindazt, amit az ősszel elértünk, de a következő hetek legnagyobb feladata az lesz, hogy felkészüljünk az előttünk álló tavaszi szezonra. Rengeteget kell még dolgoznunk ahhoz, hogy bajnokok legyünk.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik