PMFC: két 20 éves fiatalt is elengednek kölcsönbe

Vágólapra másolva!
2015.01.23. 20:52
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint két fiatal, saját nevelésű futballistát is elenged kölcsönbe a Pécsi MFC NB I-es labdarúgócsapata.

Az, hogy Gránicz Patrikot elengedik a pécsiek, már korábban ismert volt, ám úgy tűnik, hogy végleg nem válnának meg tőle, a tavaszt kölcsönben töltheti egy alacsonyabb osztályú klubnál. Információink szerint a 20 éves jobbszélső tavasszal Szentlőrincen futballozhat, az NB III-ban. Gránicz eddig főképp a Ligakupában kapott lehetőséget, de két meccsen az NB I-ben is pályára lépett. Gránicz Patrikot elengedik a pécsiek, már korábban ismert volt, ám úgy tűnik, hogy végleg nem válnának meg tőle, a tavaszt kölcsönben töltheti egy alacsonyabb osztályú klubnál. Információink szerint a 20 éves jobbszélső tavasszal Szentlőrincen futballozhat, az NB III-ban. Gránicz eddig főképp a Ligakupában kapott lehetőséget, de két meccsen az NB I-ben is pályára lépett.

Minden bizonnyal Beke Péter is kölcsönben tölti a tavaszt, úgy tudjuk, hogy őt több NB II-es klub is szeretné a soraiban tudni. A szintén 20 éves középpályás a szezonban nem kapott sok lehetőséget, öt NB I-es meccsen mindössze 128 játékperc jutott neki, gólt nem szerzett. Beke eddig összesen 12 élvonalbeli meccsen lépett pályára.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők: Mario Tadejevic (horvát, szabadon igazolható), Ivor Weitzer (horvát, NK Zadar – Horvátország), Dimitar Makriev (bolgár, szabadon igazolható – legutóbb South China, Hongkong)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Horvát Gábor
Kiszemeltek:

Távozók: Gránicz Patrik (szabadon igazolható), Lantos Levente (Kozármisleny), Wittrédi Dávid (DVSC, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Távozhatnak: Mohl Dávid (érdeklődnek iránta: Haladás), Pölöskey Péter (érdeklődnek iránta: Kecskemét), Gránicz Patrik, Beke Péter (mindkettő kölcsönbe)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik