Haladás: Zamostny máshogy képzelte el a kölcsönjátékát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.14. 15:36
Zamostny Balázs több játéklehetőségre számított a Haladás kölcsönjátékosaként, de a 22 éves futballista úgy érzi, a kupákban sikerült élnie a bizalommal.

„Őszintén szólva máshogy képzeltem el szombathelyi kölcsönjátékomat, azt reméltem, több lehetőséget kapok, ám ez valamiért nem így történt – nyilatkozta a Haladás honlapjának Zamostny Balázs. – Nagyon keveset játszottam a bajnokságban, ráadásul télen előre is igazoltunk játékosokat. A Ligakupában és a Magyar Kupában viszont sokat voltam pályán, összesen hat gólt rúgtam, ha úgy nézem, ebben a sorozatban házi gólkirály lettem. Itt tehát megkaptam a bizalmat, szerintem sikerült is élnem vele. Persze tisztában vagyok vele, ez nem az NB I.”

Az Újpest által egy évre kölcsönadott csatár bizonytalan a közeljövőjét illetően.

Az Újpest által egy évre kölcsönadott csatár bizonytalan a közeljövőjét illetően.

„Miután ősszel mindkét sorozatból kiestünk, alaposan át kell gondolnom a jövőmet – folytatta Zamostny. – Ha tavasszal sem lesz több esélyem a játékra, lehet, hogy váltanom kell. Egyelőre ez még odébb van, most csak a Haladásra és az edzésekre koncentrálok. Mióta a két erőnléti edző érkezett, sokkal keményebbek a tréningek, alaposan elfáradunk, de ez így van rendjén – örülök a változásnak. Minden edzés előtt konditermi foglalkozással kezdünk. Az edzéseken sincsenek száraz, monoton futások, igyekszünk minden gyakorlatot labdával elvégezni. Jónéhány új játékos érkezett, de úgy látom nem lesz gond a beilleszkedéssel.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik