NB I: Egyértelműen nyernünk kellett volna - Csábi József

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.28. 21:39
Egy kissé, és egy meglehetősen elégedett edző nyilatkozott a gól nélkül véget érő Dunaújváros–Budapest Honvéd NB I-es labdarúgó-mérkőzés után a Duna TV-nek.

„Nem kell keseregni – kezdte értékelését Dobos Barna, a Dunaújváros vezetőedzője. – Több lehetőségünk akadt, de a második félidő végén a Honvéd is megszerezhette volna a győzelmet. Igen, megtartottuk hazai veretlenségi sorozatunkat, de nem foglalkozunk ezzel, mert ezt a találkozót meg akartuk nyerni. Nem használtuk ki a helyzeteinket, így meg kell elégednünk az egy ponttal."Dobos Barna, a Dunaújváros vezetőedzője. – Több lehetőségünk akadt, de a második félidő végén a Honvéd is megszerezhette volna a győzelmet. Igen, megtartottuk hazai veretlenségi sorozatunkat, de nem foglalkozunk ezzel, mert ezt a találkozót meg akartuk nyerni. Nem használtuk ki a helyzeteinket, így meg kell elégednünk az egy ponttal."

„Elégedetlen vagyok, több volt ebben a mérkőzésben – mondta Csábi József, a Budapest Honvéd vezetőedzője. - Amióta én irányítom a Honvédot, talán most játszottunk a leggyengébben. Ennek ellenére nyerhettünk volna."

„Rendbe kell tenni a fejeket. Többen egyénieskedtek, ezért nem találtunk be a végén. A hajrában több lehetőségünk adódott, egyértelműen győzni kellett volna. Elégedetlen vagyok az egy ponttal, de biztos, hogy a Honvéd egy magasabban jegyzett csapat lesz tavasszal."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik