NB I: Artner Radót dicséri, Kovácsnak futballozni tudók kellenének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.05. 21:51
A Szombathelyi Haladás lezárta rossz szériáját, miután 2–0-s győzelmet aratott a Lombard Pápa ellen a labdarúgó NB I 10. fordulójának záró mérkőzésén. Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője a csapatba visszatért Radó Andrást dicsérte.

„Gratulálok a fiúknak a győzelemhez. Szeretném kiemelni közönségünket: köszönjük a biztatást a mai meccsen és nagyon jól esett az is, hogy a szombati edzésünkre is kijöttek és végig szurkolták. Jól kezdtük a mai találkozót, az első harminc percben el is dönthettük volna a meccset. A gólunk után kissé kapkodóvá vált a játékunk, hiányzott a pálya közepéről egy ember, aki összefogta volna a társaságot. Úgy érzem, ha nem ilyen jól véd Szűcs Lajos, akkor nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. Radó csapatba tételével gyorsabbak lettünk, támadóbbá vált a játékunk, meg tudtuk csinálni a mélységi mozgásokat - ez volt a kulcs a győzelmünkhöz” – idézi a haladasfc.nyugat.hu Artner Tamást. Artner Tamást.

Artner kollégája, Kovács László kifejezetten elégedetlen volt csapatával, a Sport Televíziónak azt mondta, „kellenek még olyan játékosok a csapatba, akik futballozni is tudnak.”

„Nehéz megszólalni egy ilyen vereség után, de az az igazság, hogy jobbak, ügyesebbek és gyorsabbak voltak a szombathelyiek. Azon dolgozunk, hogy a gödörből kikerüljünk, ehhez azonban a játékosok is kellenek, ma ugyanis többek hozzáállásával sem lehettem elégedett” – vonta meg a mérleget a pápaiak megbízott vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik