PMFC: büntetés után - drágább jegyárak a B-középbe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.01. 08:35
Miután a Magyar Labdarúgó-szövetség 600 ezer forintra megbüntette a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC-t, a klub lépett, és megemelte a B-közép jegyárát – tudatta a bama.hu.

Mint ismert, a Pécset szurkolóinak megbotránkoztató és politikai üzenetet tartalmazó rigmusok bekiabálása, különböző tárgyak játéktérre dobálása, valamint a hazai szurkolók rendzavarásai miatt történt játékmegszakítás miatt büntette meg az MLSZ az első fordulót követően.Mint ismert, a Pécset szurkolóinak megbotránkoztató és politikai üzenetet tartalmazó rigmusok bekiabálása, különböző tárgyak játéktérre dobálása, valamint a hazai szurkolók rendzavarásai miatt történt játékmegszakítás miatt büntette meg az MLSZ az első fordulót követően.

A klub közleményben reagált, amelyben leszögezte, igyekszik betartani a szabályokat, és kéri azokat a szurkolókat, akik ebben nem tudnak, vagy nem akarnak partnerek lenni, hogy ne látogassák a mérkőzéseket. Továbbá a pécsiek intézkedése értelmében innentől a B-középbe jegyet váltók számára kötelezővé válik a klubkártya kiválása, a B-középbe szóló jegyek árát jelképesen megemelik egyaránt 1600 forintra, és eltörlik a B-középbe szóló jegyek diák- és nyugdíjaskedvezményét – tudatta a bama.hu.

Továbbá innentől kezdve minden hazai mérkőzés után automatikusan rendőrségi feljelentést tesznek azok ellen, akik viselkedésükkel sértik a klubra és a szurkolókra vonatkozó jogszabályokat, rendelkezéseket – teszi hozzá a lap.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik