Nyíregyháza: Bajzátot meglepte, hogy nem tárgyaltak vele

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.18. 16:37
A labdarúgó NB II bajnoka, a Nyíregyháza Spartacus továbbra sem hosszabbította meg a házi gólkirály Bajzát Péter szerződését, aki egyelőre nem tudja, hol folytatja a pályafutását. A 32 esztendős támadó a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, első és másodosztályú csapatok is érdeklődnek iránta.

„Még két hétig él a szerződésem a klubbal – mondta Bajzát, akit váratlanul ért, hogy a Nyíregyháza még mindig nem láncolta magához. – Engem is meglepett, hogy nem történt előrelépés az ügyben, hiszen mindenki tudta, a nyártól szabad leszek. Furcsa volt, hiszen az előző klubjaimban legalább fél, de inkább egy évvel a megállapodásom lejárta előtt tárgyaltak velem.”Bajzát, akit váratlanul ért, hogy a Nyíregyháza még mindig nem láncolta magához. – Engem is meglepett, hogy nem történt előrelépés az ügyben, hiszen mindenki tudta, a nyártól szabad leszek. Furcsa volt, hiszen az előző klubjaimban legalább fél, de inkább egy évvel a megállapodásom lejárta előtt tárgyaltak velem.”

Az NB I korábbi, az NB II legutóbbi gólkirálya kijelentette, az élvonalból és a másodosztályból is van ajánlata, de még képlékeny a jövője.

„Csapatneveket nem mondanék, de élvonalbeli és NB II-es együttesek is szeretnének szerződtetni, egyelőre nem tudom, hogyan döntök. Nem vagyok már olyan fiatal, hogy ne érdekeljen, van-e szerződésem vagy nincs – húszévesen még belevág az ember egy kalandba, irány külföld, ide nekem a világot, de ilyen korban már jó tudni előre, hogy hol futballozom. Fontos a biztonság” – vélekedett Bajzát, aki szerint – tanulva a Mezőkövesd és a Puskás Akadémia gyengélkedéséből – meg kell erősíteni a Szpari keretét.

A rutinos csatár hozzátette, nem tudja, lesz-e ideje és alkalma megismerkedni az első osztály újoncának nemrégiben kinevezett vezetőedzőjével, Csábi Józseffel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik