Dunaújváros: nem számolnak az MTK-val bajnok csatárral

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.28. 12:14
Két játékossal, Urbán Gáborral és Szauter Istvánnal nem számolnak az NB I-ben újonc Dunaújvárosnál, mindkét futballista távozhat – tudta meg a Nemzeti Sport.

A 28 éves védő, Szauter István már az előző szezonban, az NB II-ben is csak öt meccsen lépett pályára a Dunaújvárosban, így nem meglepő, hogy az élvonalban nem számol vele a szakmai stáb.

Hasonló a helyzet a 29 éves Urbán Gáborral is. Az MTK-val 2008-ban még NB I-es bajnok csatár az előző idényben 12 meccsen lépett pályára a másodosztályban a Dunaújvárosban, ezeken három gólt szerzett, de rá sem tartanak igényt.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DUNAÚJVÁROSNÁL
Érkezők: Dino Gavric (horvát, Paralimni – Ciprus), Nagy Gergely (Győri ETO)
Távozott/távozhat: Bartus Balázs (?), Goran Beleuc (szerb, ?), Urbán Gábor (?), David Perovics (szerb, ?), Szauter István (?),
Kiszemeltek: Dominik Fótyik (Kazincbarcika), Fröhlich Roland (PMFC), Harsányi Zoltán (Mezőkövesd-Zsóry), Horváth Tamás (Mezőkövesd-Zsóry), Papp Máté (Videoton), Rowen Muscat (máltai, Birkirkara – Málta), Bruno Pascua (spanyol, Gimnástica de Torrelavega – Spanyolország) Simon Attila (MVM-Paks), Szatmári Lóránd (PMFC)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik