Újpest: Hozzátennénk az Újpest történelméhez - Vignjevics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.25. 11:13
Nebojsa Vignjevics, az élvonalbeli Újpest labdarúgócsapatának szerb vezetőedzője szerint azért dolgoznak hónapok óta, hogy tovább öregbítsék klub hírnevét, és elhódítsák a Magyar Kupa serlegét. Nehéz mérkőzésre számít a DVTK ellen, de biztos benne, hogy a szurkolóik átlendítik majd nehézségeken.

„Amikor októberben aláírtam a szerződésemet, azt nyilatkoztam, hogy engem az érdekel, hogy a csapatom valamit letegyen az asztalra. Nem hiszem, hogy akkor bárki is gondolta volna, hogy fél évvel később kupadöntőt játszunk, de lépésről lépésre haladtunk előre, most pedig a cél előtt már nem is szeretnénk megállni. A bajnokságban is voltak jobb periódusaink, de igazán a kupában ment jól a csapatnak. Végig koncentráltan, nagyon motiváltan játszottak a játékosok, ezt várom tőlük a döntőben is. Az Újpest egy hatalmas klub, amelynek történelméhez vasárnap este mi is hozzá tudnánk tenni egy fontos bekezdést – mindannyian azért dolgozunk hónapok óta, hogy ez megvalósuljon" – beszélt a ma esti Magyar Kupa jelentőségéről Nebojsa Vignjevics vezetőedző az ujpestfc.hu-nak.

„Már többször tapasztaltuk, hogy szurkolóink milyen remek hangulatot tudnak teremteni akár idegenben is, biztos vagyok benne, hogy most a csapat segítségére lesznek és át tudják majd segíteni a srácokat az esetleges holtpontokon. Sosem szeretek kiemelten foglalkozni az ellenféllel, legyen elég annyi, hogy a DVTK-t az eddig elért figyelemreméltó eredményeik minősítik. A Ligakupa-döntőben már bizonyítottak a múlt héten, biztos vagyok benne, hogy holnap is egy remekül felkészített csapat néz majd velünk szembe, de akárcsak eddig, most is hiszek a játékosaimban és abban, hogy a végén majd mi ünnepelhetünk az Újpest-tábor előtt" – tette hozzá a szerb szakember.

MAGYAR KUPA
DÖNTŐ

19.00: Újpest FC–Diósgyőri VTK, Puskás Ferenc Stadion

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik