NB I: a pécsi edződuó a Honvédnál és a ZTE-nél is szóba került

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.27. 08:42
A Nemzeti Sport értesülései szerint továbbra sem biztos, hogy marad a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC-nél a Lőrincz Emil, Márton Gábor edzőpáros. A remek duót alkotó szakemberek neve a szintén élvonalbeli Budapest Honvédnál és a másodosztályú Zalaegerszegnél is felmerült.

Mint ismert, Lőrincz és Márton irányításával a Pécs a hetedik helyen áll egy fordulóval az NB I évadzárója előtt, ám a klubnál hónapok óta anyagi nehézségekről hallani.

Ahogy már vasárnap beszámoltunk róla, elképzelhető, hogy Mártonék a még egy évig érvényes szerződésük ellenére elhagyják a pécsieket.

Ahogy már vasárnap beszámoltunk róla, elképzelhető, hogy Mártonék a még egy évig érvényes szerződésük ellenére elhagyják a pécsieket.

Amint arról már múlt héten beszámoltunk, szóba került a nevük Dunaújvárosban is, de a legfrissebb hírek szerint a következő szezon NB I-es újoncánál mégsem lesz váltás.

A Márton, Lőrincz páros iránt azonban élénk az érdeklődés. Az egyaránt edzőt kereső élvonalbeli Honvédnál és az NB II-es ZTE-nél is a kiszemeltek közé tartoznak. A Honvéd egyik szakember számára sem lenne ismeretlen terep. Márton még játékosként tagja volt a kispestiek máig utolsó, 1993-as bajnokcsapatának, míg Lőrincz Emil utánpótlásedzőként, majd a második csapat irányítójaként dolgozott Kispesten, onnan szerződött Pécsre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik