DVSC: Rene Mihelic élete legjobb döntését hozta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.14. 16:15
A szlovén középpályás, Rene Mihelic élete egyik legjobb döntésének tartja, hogy a télen Debrecenbe szerződött.

A Loki-szurkolók többségének abban megegyezik a véleménye, hogy a télen szerződtetett szlovén középpályás, Rene Mihelic idehozatala telitalálat volt a cívisvárosi vezetők részéről – írja a dvsc.hu.

A huszonöt esztendős labdarúgó alapemberré vált a tavasz folyamán, nagyszerű szabadrúgásain és kiváló átadásain túl alázatos futballjával is kivívta a hajdúsági fanatikusok tiszteletét. Az NB I-ben 11 meccsen három gólt és négy gólpasszt jegyzett. Korábban a Nemzeti Sport Online-nál a 20. forduló legjobb légiósának bizonyult, és azóta is tartja jó formáját.

Köztudott, hogy Mihelic az NK Maribor színeiben együtt futballozott a DVSC-TEVA csatárával, az ugyancsak szlovén Dalibor Volassal, és ez is közrejátszott, hogy Debrecenbe igazolt.

„Természetesen sokat nyomott a latba, hogy Dalibor már itt játszott. Sokat beszélgettem vele a Lokiról, ahogyan Nenad Novakoviccsal, illetve Dusan Brkoviccsal is, emellett én is begyűjtöttem pár hasznos információt a Debrecenről – nyilatkozta a Hajdú Bihari Naplónak Rene Mihelic. – Mindannyian nagyon pozitívan beszéltek a klubról, az itteni körülményekről, vagyis kedvet csináltak ahhoz, hogy a DVSC-TEVA játékosa legyek. Életem egyik legjobb döntését hoztam a télen, és nagyon bízom benne, hogy hamarosan megszerezzük a bajnoki címet. Azt követően pedig a nemzetközi porondon is jó lenne valami maradandót nyújtanunk.

Rene Mihelic a nemrég átadott Nagyerdei Stadionról is beszélt:

„A Nagyerdei Stadion gyönyörű, a világon bárhol megállná a helyét. Az atmoszféra, a debreceni közönség szurkolása magával ragadó volt. S ne feledjük el, hogy győzelemmel avattuk fel az arénát, ami nagyon fontos volt a bajnoki címért folyó versenyfutásban! Mindent összevetve, már elég jól megismertem és megszerettem Debrecent, amely sok szempontból hasonlít Mariborra. Sokszor sétálok a családommal vagy a barátokkal a cívisvárosban, másra nincs is időm a futball mellett, és nem is hiányzik egyéb szórakozás."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik