Újpest: a saját nevelésű védő szerződést hosszabbított

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.25. 15:41
A pénteki edzés után meghosszabbította szerződését csapatával az Újpest FC saját nevelésű labdarúgója, Litauszki Róbert – tudtuk meg pénteken a lila-fehérek hivatalos honlapjáról.

A 24 éves védő kettő plusz két évre érvényes szerződést kötött az újpestiekkel. A korábban az utánpótlás-válogatottaknál is számításba vett játékos 2011 májusában a Paks ellen mutatkozott be az NB I-ben, összesen 35 élvonalbeli mérkőzésen eddig két gólt szerzett.

„Örülök, hogy a végére értünk a megbeszéléseknek, mert végig az volt a célom, hogy Újpesten maradjak. Több mint tíz éve játszom lila-fehérben, szeretek itt lenni. Bízom benne, hogy a csapat sikeresebben szerepel a jövőben, és olyan játékot mutat be, amivel a szurkolók is elégedettek lehetnek” – idézi az ujpestfc.hu a játékost.

Litauszki úgy véli, az újpesti keret erősebb annál, mint hogy beérhetné az utóbbi időszak gyengébb eredményeivel.

„Bizonyítanunk kell magunknak és mindenki másnak, hogy a korábbi győzelmi sorozatunk nem a véletlen műve volt – folytatta a védő. – Most magunkba kell néznünk és tanulnunk kell a hibákból, bízom benne, hogy ezt követően újra egységesen játszunk, és sikerrel vesszük a szezonból hátralévő meccseket. A Győr ellen nagyon koncentráltan kell pályára lépnünk, az önbizalmunk miatt is fontos lenne a jó eredmény, hiszen hamarosan jön a kupavisszavágó is, az pedig nem titok, hogy mindenképpen szeretnénk ott lenni május végén a kupadöntőben is.”

A Győri ETO–Újpest NB I-es bajnoki mérkőzést vasárnap 16.30-kor kezdik Győrben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik