DVTK: Deák-Bárdos segíti Szivicset - mert ő már nyert valamit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.01. 09:32
Április 1-jétől Deák-Bárdos Mihály lett Tomiszlav Szivics új segítője a DVTK labdarúgócsapatánál. Veréb György mellett egy újabb ízig-vérig diósgyőri csatlakozott a szakmai stábhoz – írja a klub honlapja, a dvtk.eu.

„Mint ismert, Bene Ferenc új diósgyőri megbízatásával megüresedett az egyik pályaedzői pozíció. Több jelölt is szóba került a posztra, a szakmai stáb azonban úgy döntött, hogy a hússzoros magyar bajnok, Európa bajnok, hatszoros vb-ezüstérmes birkózónak szavaz bizalmat. A szerződés aláírását követően már Deák-Bárdos Mihály is helyet kapott az új csapatképen. A fotózás során a Diósgyőr focistái régi jó ismerősként köszöntötték a népszerű miskolci sportembert, akivel korábban is rendszeresen találkoztak a stadionban” – írja az új pályaedzőről a dvtk.eu.

Az aláírás után a küzdeni tudást és a harciasságot fejlesztő edzés következett a birkózóteremben, de a DVTK új pályaedzője természetesen nemcsak itt, hanem a pálya szélén is segíti Tomiszlav Szivics munkáját a jövőben.

„Mindenképpen szükségünk volt egy olyan szakemberre, aki folytatni tudja ezt a fajta munkát, illetve kiegészíti a szakmai stábot. Elsősorban az erőnléti fejlesztés lesz a feladata” – mondta Kovács Zoltán sportigazgató klubja hivatalos honlapjának.

„Nagyon nagy megtiszteltetés számomra a kinevezés, mindent meg fogok tenni a csapat mentális és fizikai felkészítésének érdekében. Mivel a párharcokat általában elszoktuk veszíteni és általában ellenünk fújnak a bírók, azt próbálom majd megvalósítani, hogy minden test test elleni küzdelmet megnyerjünk. Az ellenfelek edzőitől már hallottuk, hogy a Diósgyőr játékosai úgy néznek ki, mint a gladiátorok, én azért fogok dolgozni, hogy úgy is viselkedjenek a pályán” – nyilatkozta az új pályaedző, Deák-Bárdos Mihály.

„Nekünk kellenek az olyan emberek, akik már nyertek valamit – mondta új kollégájáról, a hatszoros vb-ezüstérmes Deák Bárdosról Tomiszlav Szivics, a diósgyőriek vezetőedzője. – Akik olyan pozitív energiát, versenyszellemet tudnak adni a játékosoknak, ami nekünk hiányzik, és nyerni tudnak. Misi szakmai szempontból is tökéletes. A mai futballban minden segítség hasznos lehet, de lesz még egy-két sportágból néhány edző, aki segíteni tud abban, hogy ez a csapat felfelé törjön.”

Deák-Bárdos Mihály április 1-jétől áll munkába Diósgyőrben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik