FTC: sikeres fellebbezés, mérsékelték Pavlovic eltiltását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.20. 16:40
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fellebbviteli bizottsága helyt adott az FTC fellebbezésének és háromról kettő mérkőzésre mérsékelte Mateo Pavlovic eltiltását – adta hírül az mlsz.hu. A Győri ETO elleni bajnokin Lipták Zoltánnal dulakodó védőt kiállították és három meccsre eltiltották, ám a fővárosi klub fellebbezett.

Mivel Pavlovic az MTK és DVSC elleni bajnokikat kihagyta, ezért a döntés azt jelenti, a hétvégén már ott lehet a Kecskemét ellen. A Fradi közben bejelentette, az MLSZ március 25-én (kedden) tárgyalja az MTK-meccs kapcsán kirótt pénzbüntetés jogosságát. Az FTC-t Kubatov Gábor elnök, és az FTC Labdarúgó Zrt. igazgatóságának tagja, Nyíri Zoltán elnöki tanácsadó, valamint Berzeviczi Attila igazgatósági tag képviseli.

A fellebbviteli bizottság egy másik fegyelmi ügyet is tárgyalt csütörtöki ülésén.

„Az FVB tanácsülésen tárgyalta Sebestyén Dávid (Újpesti Futsal Club) labdarúgó által a FEB 2014. február 25. napján tárgyalás megtartása után meghozott V-207/2013-14. számú határozata ellen benyújtott fellebbezést. Az FVB a FEB I. fokú határozatát helybenhagyta" – írja az mlsz.hu.

A FRADI MEGFELLEBBEZI A LOKI-MECCS KAPCSÁN KIOSZTOTT PÉNZBÜNTETÉST

Az alábbiakban a fradi.hu-n közzétett levelet olvashatják.

 

„Magyar Labdarúgó Szövetség
Fegyelmi Bizottság

Nyilvántartási szám: NB I/706577
Határozat száma: I-152/2013-14


Tisztelt Fegyelmi Bizottság !

Alulírott FTC Labdarúgó Zrt (1091 Budapest, Üllői út 129.) a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága fegyelmi tanácsa (FT) fenti számú határozatával kapcsolatban az előírt törvényes határidőn belül ezennel soron kívül és tisztelettel az alábbi

tárgyalás tartása iránti kérelmet

terjesztjük elő.

Tárgyalás tartási kérelmünk részletes indokolása:

Szükséges a fegyelmi határozatban a fegyelmi büntetés alapjául szolgáló rigmusok és cselekmények FSZ szerinti egyenkénti minősítése, értékelése, valamint annak felülvizsgálata, hogy ezek egyenként minden esetben valóban fegyelmi vétséget valósítottak-e meg, különös tekintettel a „hülye vagy" rigmusra illetve a szurkolók által az Újpest támogatására kitett molinóra.

Kérjük nyilvános tárgyalást tartani szíveskedjenek, ehhez az FTC Labdarúgó Zrt ragaszkodik.

Kelt Budapest, Ferencváros, 2014. március 20. napján

Tisztelettel:

FTC Labdarúgó Zrt.
képviseletében:

dr. Berzeviczi Attila
az igazgatóság elnöke"

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik