PMFC: a Videoton szerb támadója érkezett - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.11. 16:58
A labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC hivatalos honlapján tudatta: Milan Perics a tavasszal a klubnál folytatja pályafutását. A szerb támadó a Videotontól érkezik kölcsönbe.

„A nehéz helyzet ellenére is folyamatosan kapcsolatban voltunk és vagyunk menedzserekkel, igyekeztünk, és igyekszünk tűzben tartani a lehetőségeinket, ha tisztázódnak a viszonyok, tudjunk azonnal lépni. Így a mai napon elmondhatom, Filipovics Vladan menedzseren keresztül sikerült megállapodni a Videotonnal és a játékossal is, Matyi Dezső tulajdonos úr pedig rögtön áldását adta a lehetőségre, így Milan holnap már csatlakozni is fog a kerethez.

A játékos szerződtetésére a jelen helyzetünkben csekély esély volt, de sikerült a klub számára nagyon kedvezően megállapodni, a játékosnak és klubjának pedig kedvező a több játék lehetősége. Reményeink szerint a csapat sokat nyer a támadóval, és közben mi tovább dolgozunk a hiányposztokon, ha a helyzetünk tisztázódik, tudjunk tovább erősíteni" – idézi a pmfc.hu Feleki Attila ügyvezetőt.

A 27 éves szerb csatár 2010-ben igazolt Magyarországra, a Kaposvár játékosa lett. A Rákóczinál töltött két szezon (50 bajnoki/22 gól) után a Videotonhoz igazolt, amely a legutóbbi szezonra kölcsönadta a Ferencvárosnak. A fővárosiaknál Perics 16 bajnokin négyszer volt eredményes. Ősszel az NB III-as csapathoz irányították Fehérváron.

Perics érkezése és Feleki Attila nyilatkozata pislákoló fény lehet a jövőt eddig sötéten látó szurkolók számára, az, hogy Matyi Dezső tulajdonos – aki korábban közölte, kiszáll a klub finanszírozásából – beleegyezett az ügyletbe, azt sugallja, teljesen azért nem hagyja hidegen a csapat jövője...

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők:Molnár Péter (Kozármisleny – lejárt a kölcsönadási szerződése), Zsdrál Miroszláv (Kozármisleny – kölcsönből vissza), Milan Perics (szerb, Videoton – kölcsönbe)
Távozott/távozhat: Dibusz Dénes (Ferencváros), Gaál Miklós (Kozármisleny), Miroszlav Grumics (szerb, Diósgyőri VTK), Djordje Jocics (szerb, ?), Eke Uzoma (nigériai, SV Sandhausen – Németország)
Kiszemeltek:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik