NB I: kényelmesebb neten megvenni a belépőt

Vágólapra másolva!
2014.02.28. 10:53
„Kulturált, korszerű és kényelmes” – így összegez az MLSZ a kérdésre, miért kellene a szurkolóknak mostantól inkább elővételben – az interneten vagy az ország háromszázötven értékesítési pontjának valamelyikében – megvásárolniuk a belépőjüket a labdarúgó NB I mérkőzéseire. Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a ma este rajtoló tavaszi idényben már online is megválthatják a szurkolók a jegyüket.

A tavaszi összecsapásokra ezentúl egységes online jegyértékesítő felületen – a meccsjegy.mlsz.hu oldalon – ugyanúgy lehet belépőket váltani. A szurkolóknak meg kell adniuk a nevüket, a születési helyet, időt, sőt az első alkalommal a lakcímüket is. Fizetni bankkártyával lehet, a kinyomtatott jegyét pedig mindenki vigye magával a mérkőzésre.meccsjegy.mlsz.hu oldalon – ugyanúgy lehet belépőket váltani. A szurkolóknak meg kell adniuk a nevüket, a születési helyet, időt, sőt az első alkalommal a lakcímüket is. Fizetni bankkártyával lehet, a kinyomtatott jegyét pedig mindenki vigye magával a mérkőzésre.

„Ezzel időt, továbbá energiát lehet spórolni – mondta Sipos Jenő, a szövetség szóvivője. – Tudjuk persze, hogy nem lehet a szurkolói szokásokat egyik napról a másikra megváltoztatni, de arra kérünk mindenkit, hogy ismerkedjen a rendszerrel, és használja bátran, emellett az észrevételeit, illetve kérdéseit nyugodtan ossza meg velünk.”

Az MLSZ eltökélt szándéka, hogy növelje a szurkolói kényelmet és elégedettséget, ennek – egyik – eszköze, hogy fejleszti a hazai létesítmények jegyértékesítési, beléptetési, valamint biztonsági rendszerét.

„Természetesen továbbra is lehet a helyszínen jegyet váltani – magyarázta a szóvivő. – Mégis azt javasoljuk, aki tudja, és van otthon vagy a munkahelyén internetelérése, próbáljon elővételben belépőt vásárolni, elvégre ma már moziba, színházba vagy éppen vonatra is lehet a világhálón jegyet venni. Miért éppen a hazai bajnokik lennének kivételek? A sorban állásra szánt időt más, hasznosabb, kellemesebb tevékenységgel is el lehet tölteni a mérkőzések előtt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik