Újpest: Segíteni mentem a Vasasba, nem sikerült - Zamostny

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.19. 11:53
Zamostny Balázs, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest 21 éves támadója nem szeretne újból kölcsönben futballozni, inkább bebizonyítaná az új szakmai stábnak, hogy a csapatban a helye.

„A tulajdonos Úr nyáron Belgiumba szeretett volna kölcsön adni, de úgy döntöttünk, hogy megpróbálom a Vasasnál, ugyanis nagy reményekkel indult neki a klub a szezonnak, legalábbis nekem erről beszéltek. Fel akartak jutni, én ebben partner szerettem volna lenni. Úgy mentem oda, hogy majd én felsegítem őket, ám ez nem így sikerült. Sem nekem, sem a csapatnak nem úgy alakult ez a félév, mint ahogy szerettük volna. Nem voltam túl eredményes a Vasasba, de mindenképp köszönettel tartozok az ottani szakmai stábnak, hiszen ez az ősz csak az előnyömre vált, így is fejlődni tudtam, és most sokkal jobban megbecsülöm azt, hogy itt lehetek Újpesten" – nyilatkozta az NB II-es Vasastól kölcsönből visszatérő támadó, Zamostny Balázs az ujpestfc.hu-nak.

„Szeretnék maradni, nem akarok kölcsönbe menni sehova, mert Újpesten érzem itthon magam. Itt szeretnék NB I-ben játszani, jól futballozni, mert ennél a klubnál minden adott ahhoz, hogy egy labdarúgó csak a focira koncentráljon. Minden edzésen a maximumot nyújtom, és szeretném bebizonyítani, hogy helyem van a csapatban" – beszélt céljairól a 21 éves támadó.

Zamostny az ősszel 13 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a másodosztályú Vasas színeiben, ezeken gólt nem szerzett, mindössze két gólpassz szerepel a neve mellett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik