Puskás Akadémia: megérkezett Felcsútra a realos Pepe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.14. 11:42
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia hivatalos honlapján adta hírül, hogy hétfő délután megérkezett Felcsútra az együttes új erőnléti edzője, Pepe Losada.

„Valaha futballoztam is, de nem sikerült profi játékossá válnom, ezért a tanulás mellett döntöttem. Most a doktori disszertációmat írom, amelynek az a témája, hogy a pályán mért teszteredményeket hogyan lehet összehasonlítani a laboratóriumi teszteredményekkel. Gyerekkoromtól nagy Real Madrid-drukker vagyok, legendás az ötvenes-hatvanas évek csapata, amelyben Puskás Ferenc, Di Stéfano vagy Gento játszott. Puskás Ferenc nevét a világ minden futballrajongója ismeri és szereti” – mondta Pepe a pfla.hu-nak.

Pepe Losada 12 éve dolgozik a futballban, az elmúlt négy évben a Cádiz felnőttcsapatának erőnléti edzőjeként tevékenykedett, előtte nyolc éven át a cádizi utánpótlásban dolgozott.

„Sok jelöltem volt a pozícióra, de az ő önéletrajza keltette fel leginkább az érdeklődésemet. Többször beszéltünk telefonon, és örömmel tapasztaltam, hogy hasonlóan gondolkodunk a futballról, szinte egy nyelvet beszélünk. Meggyőzött az is, hogy éveken át együtt dolgozott Pep Guardiola erőnléti edzőjével, akit a spanyol a Bundesligába is magával vitt” – mondta az új stábtagról Benczés Miklós, a Puskás Akadémia vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik