MTK: Torghelle nem kap „elitklubos” fizetést

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.07. 09:50
Torghelle Sándor után újabb játékosok érkezése várható az MTK labdarúgócsapatánál: Vass Ádám már a héten aláírhat, ha sikerül megegyezni, Domonyai László klubigazgató pedig további erősítésekre is célzott az immár új befektetői csoport tulajdonába került klubnál.

„Torghellén kívül több játékos érkezése is várható még, mert az új tulajdonos színre lépése szakmai megerősödést is hozhat magával. Eddig konzekvensen kiálltunk azon elvünk mellett, hogy a saját nevelésű fiataljainkra építjük a csapatunkat, de az őszi szereplés miatt újra kellett gondolnunk ezt az álláspontunkat, ezért rutinos, tapasztalt játékosok igazolását tervezzük” – nyilatkozta Domonyai az nb1.hu-nak. A klubigazgató elmondta: Torghelle Sándor ugyan a legmagasabb fizetési csoportba tartozik, ám nem „elit” a bérezése.nb1.hu-nak. A klubigazgató elmondta: Torghelle Sándor ugyan a legmagasabb fizetési csoportba tartozik, ám nem „elit” a bérezése.

„Emtékás fizetést adunk neki, igaz, a legmagasabb kalapba esik. Az élklubok bérezéseivel továbbra sem tudunk versenyezni, de így is megegyeztünk a támadóval. Egyelőre fél évre szól a megállapodásunk, és ha olyan teljesítményt nyújt, akkor lesz rá esélye, hogy pályafutása utolsó éveit ismét külföldön folytassa. Ha viszont gazdaságilag tovább tudunk erősödni, akkor mi is adhatunk neki új ajánlatot.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik