Kaposvár: A. Alves hivatalosan még nem igazolt a csapathoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.15. 10:01
Illés János, a Kaposvár ügyvezető elnöke pontosításokat tett André Alves átigazolási ügyében.

„Alvessel és a menedzserével abban állapodtunk meg, hogy ha a nemzetközi szövetség kiadja a játékos játékengedélyét, akkor hozzánk igazol. Alves korábban felbontotta szerződését dubai klubjával, és ha ez az ügy rendeződik, akkor már valóban nem lesz akadálya annak, hogy pályára lépjen csapatunkban. Mi is tudjuk, hogy több ajánlata is volt a brazil csatárnak, de ő – úgy gondolom – érzelmi alapon hozta meg döntését, amikor Kaposvárt választotta" – mondta Illés a rakoczifc.hu-nak.

A játékos menedzsere korábban úgy nyilatkozott: André Alves azért bontott szerződést a Dubai CSC-vel, mert a klub háromhavi bérével tartozik. A játékos és ügynöke a FIFA-hoz fordult segítségért, és bíznak abban, hogy a nemzetközi szövetség a javukra dönt.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAPOSVÁRI RÁKÓCZINÁL
Érkezők: André Alves dos Santos (brazil, szabadon igazolható, legutóbb Dubai CSC – Egyesült Arab Emírségek), Safet Jahic (szlovén, Zalaegerszegi TE FC)
Távozott/távozhat: Dankwah Addo (ghánai, ?), Stjepan Babic (horvát, ?), Jánvári Gábor (?), Major Ádám (?), Adrian Markus (román, Poli Timisoara? – Románia), Oláh Lóránt (?),Bojan Pavlovics (szerb, ?), Iulian Petrache (román, ?), Posza Zsolt (?), Marko Ranilovic (szlovén, ?), Bojan Vrucina (horvát, Skendija – Macedónia), Waltner Róbert (?)
Kiszemeltek: Pogacsics Krisztián (Sageata Navodari – Románia)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik