Haladás: Halmai Ramon minden lehetőséget megragadna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.09. 15:34
Halmai Ramonnal már a felnőttkeretnél számolnak a Haladás labdarúgócsapatánál, a 19 éves középpályás pedig minden lehetőséget igyekszik majd megragadni.

„Már két hónapja együtt edzek a felnőttkerettel – nyilatkozta Halmai Ramon a nyugat.hu-nak. – Artner Tamás jelezte felém, hogy ha megfelelő munkát végzek, úgy teljesítek és olyan lesz a hozzáállásom, amit ő elvár, akkor januártól már a felnőttcsapat tagja lehetek. Úgy érzem, minden tőlem telhetőt megtettem ennek érdekében, így nem ért meglepetésként a döntés.”

A korábbi válogatott középpályás, Halmai Gábor fia minél több mérkőzésen szeretné magára húzni a Haladás felnőttcsapatának mezét.

„Úgy érzem, minden lehetőséget meg kell ragadnom az elkövetkező időszakban is – folytatta a fiatal középpályás. – Szeretnék tavasszal olyan teljesítményt nyújtani, hogy azzal felhívjam magamra az edző figyelmét, hogy minél többször pályára léphessek. Azonban konkrét elvárásokat még korai lenne ezzel kapcsolatban magam elé támasztani, az elsődleges az, hogy egyre több alkalommal kerüljek be a csapatba.” nyugat.hu-nak. – Artner Tamás jelezte felém, hogy ha megfelelő munkát végzek, úgy teljesítek és olyan lesz a hozzáállásom, amit ő elvár, akkor januártól már a felnőttcsapat tagja lehetek. Úgy érzem, minden tőlem telhetőt megtettem ennek érdekében, így nem ért meglepetésként a döntés.”

A korábbi válogatott középpályás, Halmai Gábor fia minél több mérkőzésen szeretné magára húzni a Haladás felnőttcsapatának mezét.

„Úgy érzem, minden lehetőséget meg kell ragadnom az elkövetkező időszakban is – folytatta a fiatal középpályás. – Szeretnék tavasszal olyan teljesítményt nyújtani, hogy azzal felhívjam magamra az edző figyelmét, hogy minél többször pályára léphessek. Azonban konkrét elvárásokat még korai lenne ezzel kapcsolatban magam elé támasztani, az elsődleges az, hogy egyre több alkalommal kerüljek be a csapatba.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik