ETO: edzőkeresés külföldön is - Miriuta nemet mondott

Vágólapra másolva!
2013.12.24. 09:49
A Győri ETO labdarúgócsapatánál eddig sem titkolták, hogy külföldön is szétnéznek, hogy megtalálják a szövetségi kapitánynak kinevezett vezetőedző, Pintér Attila utódját. A klub korábbi játékosa, Miriuta László elmondta, őt is megkeresték, de a kolozsvári CFR ajánlata mellett döntött.

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Miriuta László lesz a kolozsvári CFR új vezetőedzője, miután megállapodott a klub tulajdonosával, Pászkány Árpáddal. Az egyezség kapcsán a korábban a magyar válogatottban is pályára lépő edző elmondta, Magyarországról is volt ajánlata.Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Miriuta László lesz a kolozsvári CFR új vezetőedzője, miután megállapodott a klub tulajdonosával, Pászkány Árpáddal. Az egyezség kapcsán a korábban a magyar válogatottban is pályára lépő edző elmondta, Magyarországról is volt ajánlata.

„Négy évet töltöttem Németországban, Cottbusban, ahol gyerekekkel és a korosztályos csapatokkal dolgoztam, hat hónapot pedig a Ceahlaulnál töltöttem, de tapasztalatot igazán Németországban szereztem. Nem sokkal ezelőtt Győrből is kaptam ajánlatot, de nem fogadtam el” – idézi Miriutát a digisport.ro.

A Nemzeti Sport Online úgy tudja, a Győri ETO vezetői több olyan külföldi edzőt is megkerestek, aki már dolgozott Magyarországon, illetve hollandiai forrásaink szerint a németalföldi, klub nélküli trénereknél is puhatolóznak a magyar bajnok képviselői.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik