FTC: 3-4 év múlva mehetek nagyobb csapathoz - Besic

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.05. 10:34
A magyar bajnokság nincs a fejlett európai labdarúgóligákkal egy szinten, de fejlődik – és ebből a fejlődésből az előbbi értékelést elmondó FTC-védő, Muhamed Besic is ki akarja venni a részét. A klix.ba-nak hosszabb interjút adó Ferencváros-játékos három-négy év múlva szeretne egy nagyobb csapatba igazolni.

„A magyar ligát nem lehet összevetni a fejlett európai bajnokságokkal. De az biztató, hogy az elmúlt években sok befektetés volt, és a bajnokság érdekessé vált sok játékos számára. Azt várom, hogy még tovább javul a színvonal” – mondta a bajnokság favoritjának a Videotont tekintő Besic az NB I-ről, amelyet még nem szándékozik elhagyni.

„Voltak ajánlatok, de csak olyanra bólintanék rá, amely minden félnek kielégítő. Jól érzem magam, és nem láttam értelmét, hogy átigazoljak. Három-négy év múlva majd meglátjuk, akkor mehetek egy nagyobb klubhoz.”

Besic nem kívánta kommentálni, hogy az U21-es bosnyák válogatott szakvezetője, Vlado Jagodic nem hívta meg a keretbe, és reméli, hogy az A-válogatott főnöke, Safet Susic felfigyel a játékára – bár amondó, a brazíliai vb-szereplést azok érdemlik meg elsősorban, akik sikerre vitték a nemzeti csapatot a vb-selejtezőkön.

„Nyilván minden futballista álma, hogy a felnőttválogatottban képviselje a hazáját. Mindenki ezért dolgozik, ezért gyötri magát, és ezért próbálja a legjobbját hozni. Ha a maximumot tudom nyújtani, akkor remélem, Susic is észreveszi.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik