DVTK: Rakaczki és Adams meccse mindennél fontosabb

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.05. 10:23
A Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján közleményben jelentette be, hogy dedikált mezek elárverezésével kíván segítséget nyújtani a csapat fiatal labdarúgója, a leukémiával kezelt Rakaczki Bence, valamint a múlt szombati ellenfél Ferencváros súlyosan megbetegedett légiósa, Akeem Adams gyógyulásához.

„Láthattuk, hallhattuk, hogy ezen a találkozón nem a rangadó, az ellenfél szidalmazása, vagy a végeredmény volt az elsődleges, mert van két játékos, akik ezekben a percekben is külön mérkőzést vívnak, és az ő meccsük most mindennél fontosabb – olvasható a klub közleményében. – A Diósgyőr játékosai is szeretnének valamilyen formában segíteni Rakaczki Bence és Akeem Adams gyógyulásában, így a klub vezetésével egyetértésben úgy döntöttek, hogy két teljesen egyforma – mindannyiuk által dedikált – piros színű DVTK-mezt árverezésre bocsátanak. A két legmagasabb ajánlatot tevő egy-egy mezzel lesz gazdagabb, de ezúttal sokkal fontosabb a segítség. A befolyó összegeket jövő héten eljuttatjuk a beteg játékosok családjának."

A licitálás szabályairól a klub hivatalos honlapján olvashatnak, a legmagasabb felajánlott összeget folyamatosan közzéteszik a DVTK oldalán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik