DVSC: a Loki már az új stadionjában fejezi be a szezont

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.28. 21:19
null
A Loki május 1-én veheti használatba az új stadiont (Fotó: MTI)
A 2013–2014-es bajnokságot már az új Nagyerdei Stadionban fejezi be a debreceni futballcsapat, május 1-től használhatják a létesítményt – árulta el Róka Géza, a DVSC-Teva klubigazgatója a Sport TV Mai helyzet című műsorában.

„Április 30-án a stadionnak használatbavételi engedélye van. Ez azt jelenti, hogy május elsejétől szabad a pálya. Egy kicsit talán a tervek előtt is haladnak, tehát biztosan nem lesz csúszás. Biztosan ott fejezzük be az idei bajnokságot, reméljük, abban a pozícióban, ahol most állunk. Az átadás egy eseménysorozat keretein belül fog megtörténni, aminek valószínűleg a része lesz egy rangos nemzetközi csapatnak a szereplése is” – nyilatkozta a klubigazgató.

A DVSC 3 millió euró körüli költségvetésével az ötödik helyet foglalja el az élvonalbeli klubok között, de erős a bizalom a csapat, a szakma stáb és a vezetés között, ennek köszönhető az őszi bajnoki cím, és a vezető szerint a korábbi szakmai sikerekhez is ez kellett.

„Ki lehet jutni Európába, sőt ki lehet jutni csoportkörbe, ugye a DVSC esetében ez 2009 és 2010. A norvég Strömsgodset csapatának – amely sajnálatosan kiejtett idén bennünket – is 9-10 milliós költségvetése van. Ezen a területen van hova előrelépnünk.”

Ha tehát minden a tevek szerint alakul, akkor a május 10-i, Újpest elleni bajnokit már az új otthonában játszhatja a klub.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik