NB I: az Újpest egyik büntetését mérsékelték, a másikat nem

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.15. 18:48
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága október 15-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB INB I

A FEB, mivel a Pécs labdarúgók első hivatásos szerződésének megkötése miatti képzési kártalanítási díj fizetési kötelezettségének az előírt határidőben nem tett eleget, 100 000 Ft pénzbüntetést szabott ki a klubra.

A FEB az FTC–Bp. Honvéd mérkőzésen a vendégszurkolók részéről megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt a Honvédot, mint visszaesőt, 100 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB tárgyalás megtartása után az Újpest–Pécs mérkőzésen a hazai szurkolók megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt az Újpestre kiszabott pénzbüntetést 50 000 Ft-ra mérsékelte (100 000 Ft-ról).

A FEB tárgyalás megtartása után az FTC–Újpest mérkőzésen a vendégszurkolók cselekményei miatt az Újpestre kiszabott 400 000 Ft pénzbüntetést hatályában változatlanul fenntartotta.

Ligakupa

A FEB tárgyalás megtartása után Gyepes Gábor (Videoton) korábbi 2 mérkőzésre szóló eltiltását 1 mérkőzésre szóló eltiltásra mérsékelte.

NB II

Pollák Zoltán (Szigetszentmiklós) 2, Halasi Péter (Sopron) 2 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB Pásztor József edzőt (Békéscsaba) 200 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik