FTC-Újpest: Dragóner csak jó játékot és győzelmet tud elképzelni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.20. 10:03
A jelenleg a Ferencváros utánpótlás-menedzsereként dolgozó Dragóner Attila csak jó játékot és győzelmet tud elképzelni az Újpest elleni vasárnapi derbin.  

„Közhely, de igaz, hogy ezen a mérkőzésen nem fontos, ki hányadik a tabellán. Az azonban sokkal inkább számít, hogy egy játékos hogyan készíti fel magát, mennyi jó döntése van a mérkőzésen. Emellett az idegállapot is fontos tényező, az, hogy ki milyen szívvel, és szenvedéllyel lép pályára, azaz hogy melyik együttes akarja jobban a győzelmet. A derbi kapcsán olyan találkozóról beszélünk, amelyet nem azok a tényezők döntenek el, mint egy átlagos bajnokit. Csapatként is erősnek kell lenni, de fontos, hogy legyenek meghatározó egyéniségek a gárdában. Szívet-lelket bele kell tenni ebbe a rangadóba, ehhez persze ilyen karakterű emberekre van szükség. Ezzel a Ferencvárosban sokáig nem volt probléma, és úgy érzem, most sincs, ráadásul csapatként is erősebbnek érzem a Fradit a mostani Újpestnél” – mondta Dragóner a fradi.hu.nakfradi.hu.nak

„A Fradi-drukkerek szurkolására nem elég a fantasztikus jelző, különösen így van ez a derbi idején. Óriási erőt ad a szurkolók fanatizmusa, ilyen közegben pedig nem tudok elképzelni mást, csak jó játékot és győzelmet” – tette hozzá a korábbi válogatott hátvéd, aki a 2000 novemberében lejátszott találkozón győztes gólt szerzett a derbin.

„Emlékszem, pompásan tekeredett középre Vén szögleténél a labda, így szinte nehezebb lett volna kihagyni a helyzetet, mint befejelni. Az az elképesztő boldogság, amit a gólnál, valamint a lefújás pillanatában éreztem ma is ugyanúgy az emlékezetemben van.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik