PMFC: a „szimpatikus” légiós a cseh élvonalban folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.26. 08:44
A cseh élvonalbeli Vysocina Jihlava labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Jirí Krejcít. A PMFC-től a nyáron távozó légiós kétéves szerződést kötött új klubjával.

A cseh élvonalba a 2011–2012-es szezonban visszajutó Vysocina Jihlava védelme igencsak foghíjas: ketten sérüléssel bajlódnak, ketten pedig eltiltottak, így gyors utánpótlásra volt szükség. Ekkor került a képbe a Pécsről távozó Krejcí – akinek hozzáállásával elégedettek voltak a baranyaiak –, s kétéves szerződést kötött az egylettel.akinek hozzáállásával elégedettek voltak a baranyaiak –, s kétéves szerződést kötött az egylettel.

Krejcí a jihlavai csapat honlapjának elmondta: anyagi okok miatt távozott a PMFC-től, a nyáron egyedül tréningezett, így meccshiánnyal bajlódik. Ezt akár már a hétvégén orvosolhatja, ugyanis vasárnap pályára léphet a Teplice ellen.

Krejcí Csehországban kezdte pályafutását, a Sparta Praha akadémiáján nevelkedett, majd volt a Banik Most és a Jablonec játékosa is. Később megfordult Temesváron és Görögországban is, a legutóbbi szezont a PMFC-nél töltötte, amelynek színeiben 20 NB I-es bajnokin két gólt szerzett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik