Lombard: Nincs magyarázatom a hét pontra - Tóth Bálint

Vágólapra másolva!
2013.08.11. 12:03
A Lombard Pápa a Kaposvári Rákóczi szombati legyőzésével három forduló után továbbra is őrzi veretlenségét, illetve hétre növelte pontjainak számát, így ideiglenesen a második helyre jött fel a labdarúgó NB I tabelláján. A találkozót követően a pápaiak vezetőedzője, Tóth Bálint csapata mentális erejét emelte ki, a jelenleg sereghajtó Kaposvárt irányító Prukner László a kihagyott ziccerek miatt volt csalódott.

„Úgy gondolom, 1–0-ra megnyerni egy mérkőzést, immáron másodjára óriási fegyvertény – mondta a találkozót követően Tóth Bálint. – A kimaradt büntető után szenvedve, nagyon szenvedve, de megnyertük az összecsapást, és itthon tartottuk a három bajnoki pontot. A csapat erejét mutatja, hogy megint meg tudta nyerni 1–0-ra a találkozót és három mérkőzésből hét pontot szereztünk. Ha valaki úgy gondolja, netán kéri, hogy magyarázzam meg az eddig gyűjtött hét pontunkat, akkor elutasítom a választ.”

A vesztes és három forduló után továbbra is pont nélkül álló Kaposvár mestere, Prukner László a vereség okait csapata rossz helyzetkihasználásában kereste.

„Gratulálok a Pápának! Úgy gondolom, a mérkőzés elején látszott az a feszültség a csapatomon, amely abból adódott, hogy eddig nem szereztünk pontot. Több apró hibát is elkövettünk, meg egy nagyobbat is, amikor a gólt kaptuk. A pápai vezetés után a félidő közepe felé magunkhoz tértünk, és onnantól mindent megtettünk a tisztességes helytállásáért, helyzeteink voltak, küzdöttünk. Volt két-három óriási ziccerünk, amit ilyen szinten ki kell használni, és akkor talán nem veszítettük volna el a mérkőzést” – értékelt a sajtó képviselői előtt Prukner László.

lombardfcpapa.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik