DVTK: Dudás, Kovács és Szivics áll a szurkolók rendelkezésére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.22. 10:32
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK vezetősége igyekszik minden kérdésben kielégítő választ adni szurkolóinak, akik viszont csütörtök délutánra demonstrációt szerveztek. A klub elöljárói, Dudás Hunor ügyvezető, Kovács Zoltán sportigazgató és Tomiszlav Szivics vezetőedző személyes találkozóra invitálja a drukkerek képviselőit.

„A klub hivatalos honlapján folyamatos tájékoztatást adott az eseményekről, de nem reagált minden pletykára és természetesen folyamatban lévő ügyeket sem kommentált. Ez azonban nem elégítette ki a szurkolók kíváncsiságát, és demonstrációt szerveztek csütörtök délutánra. A megmozdulást megakadályozni nincs szándékunkban, ugyanakkor véleményünk szerint egy tömegrendezvény nem alkalmas a higgadt párbeszédre. De nem szeretnénk kitérni a szurkolók kérdései elől. A kialakult helyzet szemtől szembe történő megbeszélése érdekében Dudás Hunor, Kovács Zoltán és Tomiszlav Szivics személyes találkozóra hívja a szurkolók képviselőit a jövő hét közepén egy később meghatározandó időpontban a Diósgyőri Stadion VIP-termébe” – olvasható a DVTK oldalán.

A közlemény hozzáteszi, az üzleti titkokat leszámítva, a beszélgetésen megjelenő szurkolók minden téren átfogó tájékoztatás kapnak majd a Diósgyőr illetékeseitől.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik