Lombard: újabb újpesti ment, ketten-hárman jöhetnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.01. 08:46
A Lombard Pápa labdarúgócsapatának vezetőedzője, Tóth Bálint elégedetten értékelte a nyári felkészülés első hetét.

„Elégedett vagyok a fiúkkal. Aki kijött az edzésekre, láthatta, keményen készülünk a 2013–2014-es szezonra. Ez a bajnokság a gladiátorok harca lesz, ezért nekem harcosokra van szükségem, akik persze futballozni is tudnak. Szeretnénk majd minél több ellenfelünkre ráerőltetni az akartunkat. Elméletileg vannak nálunk jobb csapatok, így nyilván nem fogunk tudni mindig dominálni, de a védekezésünk és a támadásaink alapos megszervezésével eredményesek lehetünk" – idézi a veol.hu a Lombard Pápa vezetőedzőjét, Tóth Bálintot. veol.hu a Lombard Pápa vezetőedzőjét, Tóth Bálintot.

A Nemzeti Sport Online már korábban jelezte, hogy Orosz Márk a Ferencvárostól hamarosan Pápára igazol, és ezt a szakember is megerősítette: néhány apró részlet tisztázása van már csak hátra a támadó ügyében.

A szakember a kerettel kapcsolatos további változások kapcsán elmondta, a középpályán és a védelemben szeretne erősíteni, még két-három új játékos szerződtetése várható.

Az már eldőlt, hogy Balogh Balázs, Daniel Orozco, Mohamadou Seye, Tino Lagator, Enyingi Marcell, Jasarevic Mahir és Nacsa Péter távozik a klubtól, míg Szolga Máté és Beliczky Gergő jövője még kérdéses. Nacsa helyettesét már meg is találták Horváth Gábor személyében, ő lesz a második számú kapus Szűcs Lajos mögött. A korábban próbajátékra érkező mindhárom újpestitől, Magos Mátyástól, Banai Balázstól és utolsóként Litauszki Róberttől is elköszönt a szakmai stáb. Borbély Bálintot, Kovács Tamást, Lasa Totadzét és Zoran Supicsot viszont még tesztelik.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők: Eszlátyi István (BKV Előre), Horváth Gábor (BKV Előre), Electo Wilson (BKV Előre – kölcsönből vissza)
Távozik/távozhat: Balogh Balázs (?), Beliczky Gergő (?), Tino Lagator (horvát, ?), Enyingi Marcell (?), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan – Lengyelország, kölcsön után végleg),Nacsa Péter (Győri ETO, kölcsönből vissza), Jasarevic Mahir (ZTE FC, kölcsönből vissza), Daniel Orozco (spanyol,?), Mouhamadou Seye(szlovák-szenegáli,?), Szolga Máté (?), Electo Wilson (?)
Kiszemeltek: Borbély Bálint (Szeged 2011), Kovács Tamás (Kozármisleny, próbajáték), Orosz Márk (Ferencváros), Lasa Totadze (grúz, Dila Gori – Grúzia, próbajáték), Tóth Axel (BKV Előre, próbajáték), Zoran Supics (boszniai szerb, UTA Arad – Románia, próbajáték)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik