MTK: „Nem igazak a hírek, mindenkivel tárgyalunk”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.06. 17:53
Domonyai László, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK klubigazgatója szerint nem igazok a hírek, miszerint több meghatározó játékosa is biztosan távozik a csapattól.

„Nem igazok, azok a hírek, hogy több meghatározó labdarúgónk is biztosan távozik a klubtól. Vadnai Dánielnek megtettük az ajánlatunkat, csakúgy, mint Zsidai Lászlónak. Ők egyelőre gondolkoznak rajta. Hidvégi Sándorral és Nikházi Márkkal is ugyanez a helyzet. Utóbbi szinte biztos, hogy marad. Dragan Vukmirral már meg is állapodtunk, Ladányi Tibor Pécsre szerződéséről pedig nincs szó. Még a jamaicai Rafe Wolfe is kapott tőlünk ajánlatot" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Domonyai László, az MTK Budapest klubigazgatója.Domonyai László, az MTK Budapest klubigazgatója.

A lejáró szerződésű labdarúgók mellett kérdéses még a kölcsönből visszatérő futballisták sorsa is.

„A kölcsönjátékosok az első csapattal kezdik meg a felkészülést. Arról, hogy végül kire számít a szakmai stáb, néhány hét után dönt" – tette hozzá a klubigazgató.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők: Beszterczei Attila (Szigetszentmiklós – kölcsönből vissza?), Deutsch Bence (Szigetszentmiklós – kölcsönből vissza?), Djordje Djuric (Tatabánya – kölcsönből vissza?), Frank Richárd (Tatabánya – kölcsönből vissza?), Kornis Attila (Szigetszentmiklós – kölcsönből vissza?), Macura Szasa (Szigetszentmiklós – kölcsönből vissza?), Tóth Ferenc (Veszprém FC – kölcsönből vissza?)
Távozik/távozhat:Balajti Ádám (DVSC-Teva, kölcsönből vissza?), Hidvégi Sándor (?), Ladányi Tibor (PMFC?), Vadnai Dániel (?),Rafe Wolfe(jamaicai, ?), Zsidai László (?)
Kiszemeltek: Szatmári Lóránd (PMFC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik