Kaposvár: nem neveznek az NB III-ba, Oláhval tárgyalnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.21. 16:33
Továbbra sem tudni, hol folytatja pályafutását a Kaposvári Rákóczi három labdarúgója, Lubos Hajdúch, Oláh Lóránt és Hegedűs Dávid. Az viszont eldőlt, hogy a somogyi klub nem nevez csapatot az NB III-ba.
„Nem tudok új hírekről beszámolni, egyelőre nem folytattuk a megkezdett tárgyalásokat a Puskás Akadémia illetékeseivel, de törekszünk rá, hogy belátható időn belül pontot tegyünk az ügy végére” – válaszolta a klub honlapjának Illés János arra a kérdésre, hogy van-e előrelépés Lubos Hajdúch ügyében.

Oláh Lóránt és Hegedűs Dávid esetleges szerződéshosszabbításáról a következőt mondta a Rákóczi ügyvezetője: „Lórival a jövő hét elején ülünk le beszélgetni a folytatásról. Hegedűs Dávid az eddigieknél jobb ajánlatot kapott tőlünk, de még nem fogadta el. Gondolkodik, és még az is előfordulhat, hogy máshová szerződik.”

A kaposváriak első csapata az NB I-ben indul, a második csapatot viszont nem nevezik be az NB III-ba.
„Az NB III-as küzdelmekre nem neveztünk, de mivel a korábbi U19-es bajnokság helyett U21-es lesz, a fiatalok játéklehetősége megoldódik a következő szezonra is – mondta ezzel kapcsolatban Illés János a rakoczifc.hu-nak. – A huszonegy évnél idősebbek közül azok játéka nem megoldott, akik esetleg egy-egy NB I-es találkozón nem kerülnek be a keretbe. Az ő játékban tartásuk miatt viszont nem engedhetjük meg magunknak, hogy harminc-negyven millió forint plusz kiadása legyen a klubnak a harmadosztályú szereplés miatt.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik