NB I: Ez a húzás rendbe tette a csapatot - Artner Tamás

Vágólapra másolva!
2013.05.17. 19:39
Artner Tamás, a Haladás labdarúgócsapatának vezetőedzője a Sport Televíziónak nyilatkozva azt mondta: a játék képe alapján csapata megérdemelten győzte le 2–1-re a Lombard Pápát. A vereség ellenére Kovács László, a vesztes fél megbízott vezetőedzője nem volt elégedetlen csapata játékával a péntek kora esti NB I-es bajnokin.

ARTNER TAMÁS (a Haladás vezetőedzője): – Az első negyedóra rendben volt, jól kezdtünk, aztán a kapott gól után összeestünk, hiányzott egy vezér a középpályáról. Hála istennek a Pápa nem tudott újabb gólt rúgni. A második félidőt úgy kezdtük, ahogyan (a meccset is) kellett volna, villámgyorsan eldönthettük volna a meccset, ziccereink voltak. Aztán kollégám nagyon-nagyon jól cserélt, úgy nyúlt bele a meccsbe, hogy megfogott minket, erre nekünk is reagálni kellett. Összességében a helyzetek és a játék képe alapján egy góllal megérdemelten nyertünk. Az első félidőben a gyors Radó Andris és a középpálya között nem volt meg az összeköttetés, ezért állítottuk be Ugrai Rolandot, úgy érzem, ez a húzás rendbe tette a csapatot, dinamikusabbak, gyorsabbak lettünk. ARTNER TAMÁS (a Haladás vezetőedzője): – Az első negyedóra rendben volt, jól kezdtünk, aztán a kapott gól után összeestünk, hiányzott egy vezér a középpályáról. Hála istennek a Pápa nem tudott újabb gólt rúgni. A második félidőt úgy kezdtük, ahogyan (a meccset is) kellett volna, villámgyorsan eldönthettük volna a meccset, ziccereink voltak. Aztán kollégám nagyon-nagyon jól cserélt, úgy nyúlt bele a meccsbe, hogy megfogott minket, erre nekünk is reagálni kellett. Összességében a helyzetek és a játék képe alapján egy góllal megérdemelten nyertünk. Az első félidőben a gyors Radó Andris és a középpálya között nem volt meg az összeköttetés, ezért állítottuk be Ugrai Rolandot, úgy érzem, ez a húzás rendbe tette a csapatot, dinamikusabbak, gyorsabbak lettünk.

KOVÁCS LÁSZLÓ (a Lombard megbízott edzője): – Úgy gondolom, az első félidőben jól ment a csapatnak, és a másodikban sem ment rosszul. Akkor a Haladás mindent feltett egy lapra, támadott. Úgy vélem, nézhető mérkőzés volt, azért jöttünk ide, hogy fotballoztunk, fotballoztunk is, a Haladás is, ők jöttek ki győztesen belőle, gratulálok nekik. Sohasem foglalkozom a játékvezetővel, most sem teszem, de arra azért kíváncsi vagyok, hogy Marótinak az a faultja, az fault volt-e vagy nem. Azt meg fogom nézni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik