Lombard: Présinger örül, hogy újra megkapta a lehetőséget

Vágólapra másolva!
2013.05.15. 09:28
A Lombard Pápa fölényesen nyert a sok gonddal küzdő Eger ellen az NB I legutóbbi, 27. fordulójában. Présinger Ádám csaknem egy hónap után játszott végig egy teljes mérkőzést pápai mezben.

„Ez a győzelem nagyon kellett nekünk – fogalmazott lényegre törően a lombardfcpapa.hu-nak Présinger Ádám. – Az eddigi tavaszi szereplésünk sajnos nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, ezért az Egerrel szembeni siker jó hatással volt a csapatra. A találkozót követően sokan kétségbe vonták az eredményünket, hivatkozva a Heves megyeiek körül kialakult helyzetre, ám mindezektől függetlenül le kellett győzni őket a Perutz Stadionban.” Présinger Ádám. – Az eddigi tavaszi szereplésünk sajnos nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, ezért az Egerrel szembeni siker jó hatással volt a csapatra. A találkozót követően sokan kétségbe vonták az eredményünket, hivatkozva a Heves megyeiek körül kialakult helyzetre, ám mindezektől függetlenül le kellett győzni őket a Perutz Stadionban.”

„Csaknem egy hónapig nem játszottam. A múlt heti fordulóban, a Honvéd ellen léptem pályára, és kaptam egy félidőt. Örültem, hogy az Eger ellen ismét pályára léphettem a Lombard mezében, és újra megkaptam a lehetőséget, bízom benne, hogy teljesítményemmel rászolgáltam a bizalomra” – fűzte hozzá Présinger.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik