NB I: Van létjogosultsága az egri futballnak - Mészáros

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.10. 10:14
Az utolsó előtti helyen álló Egri FC kedden az NB I 20. fordulójának elhalasztott mérkőzésén a 35. percben már kétgólos előnyt is szerzett a Paks ellen, ez mégsem volt elég a győzelemhez, a vendégek egyenlíteni tudtak, így mindkét együttes egy ponttal távozott Vácról. Mészáros Ferenc, az egriek mestere szerint két pontot engedett ki kezéből csapata, Tomiszlav Szivics, az MVM Paks vezetőedzője a pálya talajában és hiányzóiban látta az újabb csalódást keltő eredmény okait.

„Az első félidőben hiába vezettünk két góllal, éreztem, hogy még tartogat meglepetést a mérkőzés, a meccs lefújását követően pedig csalódott voltam, hiszen két pontot engedtünk ki a kezünkből - kezdte a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában Mészáros Ferenc. – A srácok mindent megtettek a siker érdekében, ilyen pozitív hozzáállást még nem tapasztaltam, ez különösen az elmúlt hetek történései után számít kiemelendő fegyverténynek.”

Mészáros a 2–2-re végződő találkozót követően John Marshall tulajdonossal is hosszasan elbeszélgetett: „A klub első embere egyértelműen kinyilvánította, hogy van létjogosultsága az egri futballnak, és ezt most bizonyította is a gárda. A tulajdonos megerősítette, hogy a hátteret illetően rendezi a fennálló problémákat, és derűlátóbban lehet majd a jövőbe tekinteni.”

„A labdarúgás alapjában véve szép, izgalmas játék, különösen ha a tévében nézzük a külföldi bajnokságokat, vagy a DVTK–Videoton meccset. Na, az igazi foci. Az Eger–Paks mérkőzés kapcsán nagyon nehéz igazi fociról beszélni, elsősorban a pálya kifogásolható talaja miatt – kezdte a mérkőzés utáni értékelését Tomiszlav Szivics, a jelenleg 9. helyen álló Paks szakvezetője. – Másodsorban öt hiányzónk pótlását sem tudtuk megfelelően megoldani, így a mutatott játékunkkal sem voltam elégedett. A kétgólos hátrányunk és ellenfelünk kihagyott helyzeteinek tudatában meg kell becsülnünk az egy pontot is. Az Eger igen közel állt a győzelemhez, sok sikert kívánok nekik a folytatáshoz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik