NS: Lázok kedvence a négyből; törvényszéki elnök - vasárnap

Vágólapra másolva!
2013.03.02. 23:32
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
Négy mérkőzést játszottak szombaton a labdarúgó NB I-ben, ám kétségkívül az Újpest–Paks mérkőzés volt a legérdekesebb. Miként vélekedtek az edzők a vendégek 6–0-s sikere után? Melyik volt a kedvenc találata a négy közül Lázok Jánosnak? Kapnak-e büntetést az újpesti játékosok? Válaszok a Nemzeti Sport vasárnapi számában.

Ha valaki dr. Hilbert Edit nevére rákeres az interneten, pillanatok alatt megtudhatja, hogy a Budapest Környéki Törvényszék új elnökét január 15-én hat évre nevezték ki a magas posztra, korábban az Országos Bírósági Hivatal általános elnökhelyetteseként dolgozott. A Nemzeti Sport vasárnapi vendége a BEAC, a BSE, majd a PVSK játékosaként majd’ hetvenszer játszott a magyar kosárlabda-válogatottban, s a legendás edző, Szabó Ödön irányította BSE-vel az 1980–1981-es szezon végén bajnoki aranyérmet nyert. Most azonban már csak kívülállóként figyeli a sportág és a sportvilág történéseit. Miként tudta összeegyeztetni a sportot és a tanulást? Mai fejjel vállalná-e az élsportot? Mi a véleménye a Pistorius-ügyről? Válaszok a Nemzeti Sport vasárnapi számában.

Nem hiába járkálnak szinte grammra kiszámolt menüvel a kezükben a ZF-Eger pólósai, hiszen tudják, érdemes megfogadniuk a táplálkozási szakember tanácsait. A legszembetűnőbb változáson a válogatott Bátori Bence ment keresztül, összesen 30 kilót fogyott! Mi volt a titka? Milyen étrenddel érte el a nagy változást? Mit mond a dietetikus? Bővebben a Nemzeti Sport vasárnapi számában.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik