Paks: Kovács az új csapatában is alapember akar lenni

Vágólapra másolva!
2013.02.22. 16:33
Az NB I-es labdarúgó-bajnokság utolsó előtti helyén álló Egri FC-ből Paksra igazoló Kovács Gábor új csapata honlapjának elmondta: már a bajnoki szezon előtt szóba került, hogy az atomvárosba igazol.

Mint korábban közöltük, Kovács Gábor Pakson folytatja pályafutását. A védő nyilatkozatából kiderül, hogy klubváltásában nemcsak az játszott szerepet, hogy Egerben egyre nehezebb lett a klub helyzete, hanem az is, hogy a Paks már nyáron megkereste. Mint korábban közöltük, Kovács Gábor Pakson folytatja pályafutását. A védő nyilatkozatából kiderül, hogy klubváltásában nemcsak az játszott szerepet, hogy Egerben egyre nehezebb lett a klub helyzete, hanem az is, hogy a Paks már nyáron megkereste.

„Szabadon igazolhatóvá váltam a Vasastól, és jöttem is volna Paksra, de elsődlegesen külföldön szerettem volna játszani. Elmentem két helyre is próbajátékra, de végül nem kötöttem szerződést egyik helyen sem. Pakson azonban sürgősen szerettek volna egy védőt, így ezalatt mást szerződtettek. Ezek után kerültem Egerbe" – tette hozzá az ősszel mind a tizenhét bajnokin pályára lépő játékos.

Kovács elmondta még, hogy számára nagyon vonzó a paksiak által követett modell, amelyben a honi labdarúgóknak főszerep jut. A keret tagjai közül több játékostársát is barátként üdvözölheti, ám a mestert, Tomiszlav Szivicset még nem ismeri. Tudja, nem lesz egyenes útja a kezdőbe, de meg fog küzdeni a helyéért.

„Azt a mester dönti el, hogy mikor és mennyi időt szán nekem. Biztos, hogy meg kell küzdenem a bekerülésért, de ez a normális. Ez visz mindenkit előre, engem, de a csapatot is. Profi gondolkodásúnak tartom magam, tudom, hogy hol a helyem. De azt is tudom, hogy mi a célom. Azon leszek, hogy bekerüljek a kezdőbe. Mindent megteszek majd annak érdekében, hogy játszani tudjak" – nyilatkozta a paksiak újdonsült igazolása.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik