Lombard: volt BATE-csatárt és egy spanyol védőt tesztelnek

Vágólapra másolva!
2013.02.12. 19:13
A héten két új próbajátékos csatlakozott a Lombard Pápa labdarúgócsapatához. Egyikük a 27 éves, fehérorosz csatár, Alekszandr Lebegyev, a másikuk pedig a spanyol védő, Daniel Orozco.

A Lombard Pápa labdarúgócsapatától már távozott a két korábbi próbajátékos, a szerb Novica Makszimovics és az egyiptomi Juszef Mohamed, ugyanakkor már érkezett is két másik futballista, akiket a holnapi, Szigetszentmiklós elleni felkészülési meccsen tesztel a szakmai stáb.

A195 centi magas fehérorosz csatár, Alekszandr Lebegyev legutóbb a lengyel Widzew Lódz játékosa volt, ősszel három meccsen szerepelt a lengyel élvonalban, gólt nem szerzett. Korábban hazájában játszott a BATE Boriszovban és a Dinamo Minszkben, szerepelt az orosz élvonalbeli Kubany Krasznodarban is. A fehérorosz élvonalban 110 meccsen 19 gólt jegyzett.

A másik kiszemelt a spanyol védő, Daniel Orozco, aki legutóbb a görög Aszterasz Tripoliszban szerepelt.

Szemán György klubigazgató a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, további játékosok érkezése is várható még, mert a tavaszi szezon előtt több poszton erősítésre szorul a csapat. A klub egyébként ma már bejelentett egy átigazolást, az Újpestről távozott Tajthy Tamás érkezését, és a vezetők szívesen látnák a diósgyőri Youssef Sekourt is, aki az ősszel kölcsönben szerepelt Pápán, de a DVTK visszarendelte, ám a diósgyőri szakmai stáb nem számol vele. Egyelőre azonban nem tárgyal a két klub, Sekour akkor kerülhet a Lombardhoz, ha a Diósgyőrrel szerződést bont vagy ismét kölcsönadják.

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL

Érkezők: Dóczi Krisztián (BKV Előre – kölcsönből vissza), Beliczky Gergő (Ferencváros), Jaszarevics Mahir (Zalaegerszegi TE FC), Tajthy Tamás (Újpest FC)

Távozik/távozhat: Joze Benko (szlovén, NK Zavrc – Szlovénia), Aleksandrs Cekulajevs (lett, ?), Fellai József (Kozármisleny), Youssef Sekour (francia-marokkói, DVTK – kölcsönből vissza), Simon András (Győri ETO FC – kölcsönből vissza)

Kiszemeltek: Alekszandr Lebegyev (fehérorosz, Legia Warszawa – Lengyelország), Daniel Orozco (spanyol, Aszterasz Tripolisz – Görögország)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik