DVSC: korábbi francia U-válogatott védőt tesztelnek

Vágólapra másolva!
2013.02.03. 20:55
A Nemzeti Sport információi szerint Mamadou Wagué személyében francia védőt tesztel a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva. A 22 éves futballista jelenleg a másodosztályú (Ligue 2) Metz futballistája.

Wagué Párizsban nevelkedett, a Paris FC, majd a Le Mans játékosa volt. A felnőttek között 2009 februárjában mutatkozott be a Toulouse elleni bajnokin a Le Mans színeiben, majd 2012 januárjában a Metzhez igazolt.

A Metz első csapatában ebben az idényben csak egy mérkőzésen lépett pályára, a Bastia ellen elveszített Ligakupa-meccsen kapott szerepet. Wagué tagja volt a francia U19-es válogatottnak is.

A 22 esztendős futballista hátvédként és védekező középpályásként is bevethető – csakúgy, ahogyan a Greuther Fürthnek kölcsönadott Varga József.

A DVSC-nek – és a többi magyar csapatnak egyaránt – még van lehetősége új futballistát igazolni, hiszen a magyar átigazolási időszak február 21-én zárul.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-TEVÁNÁL
Érkezők: Luis Ramos (hondurasi, KTE-Phoenix Mecano – kölcsönből vissza)
Távozik/távozhat: Birtalan Botond (PMFC), Farkas II Balázs (Győri ETO), Nenad Kiso (bosnyák, ?), Roguy Méyé (gaboni, ?), Varga József (Greuther Fürth – Németország, kölcsönben), Varga Róbert (KTE-Phoenix Mecano – kölcsönből vissza)
Kiszemeltek: Mamadou Wagué (francia, Metz – Franciaország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik