NS: össztűz alatt a magyar bírók; Huszti a Bundesligáról - péntek

Vágólapra másolva!
2012.11.29. 23:37
Válogatás a Nemzeti Sport pénteki számából:

• Mostanában mintha kiemelt figyelem irányulna idehaza a bírókra, s ugyan akad, aki a védelmükre kel, mindent egybevéve inkább kapnak hideget-meleget, mint dicséretet, csak győzzék kapkodni a fejüket – talán még sohasem volt ekkora össztűz alatt a magyar játékvezetés. Miközben az MLSZ a profi játékvezetők alkalmazását tervezi, a konfliktus már-már feloldhatatlannak tűnik... A Nemzeti Sport pénteki számában szakemberek, klubvezetők, sőt Csányi Sándor, az MLSZ elnöke is elmondja véleményét – ízelítőül legyen elég annyi, hogy valóban forr a levegő...

• Az első négy bajnoki mérkőzésén rúgott három gólt és adott hét gólpasszt, az azt követő nyolc Bundesliga-találkozón viszont egyik fronton sem lépett előre. Huszti Szabolcs nem is titkolja, hogy mostanában nem úgy teljesít, ahogy a szezon elején, és bár mentséget nem keres, annyit megjegyez: kőkemény ez a tempó. Pénteki számunkból többek között azt is megtudhatják, hogy játszana-e szívesen az Európa-ligában volt klubja, a Zenit ellen, mi lehet az oka a mostani hullámvölgynek, s az is kiderül, hogy a Bundesligában légióskodó magyarok ebben az idényben a Kicker osztályzatai alapján milyen átlaggal teljesítettek.

• Eddig mindössze két gólt lőtt – érthető, ha elégedetlen a teljesítményével. Tököli Attila ráadásul a csapatát is előrébb látná a tabellán, szerinte a tizenharmadik pozíció helyett akár ötödikek is lehetnének. De vajon mit gondol erről a Paks támadója? Lehetnek-e kiesési gondjaik? Igaz, hogy vannak konfliktusai edzőjével, Tomiszlav Sziviccsel? Ha igen, miként oldják meg a problémákat? Van-e a paksi csatárnak kedvenc szakvezetője? Válaszok a Nemzeti Sport pénteki számában.

• Az olimpiai bajnok vízilabdázó Varga Dániel már nem fest. Miért? Traumaként élte meg a londoni olimpia ötödik helyét? Mi az ő verziója? Van-e esély arra, hogy a pólóválogatott következő négy éve sikeresebb legyen? Mi lesz a vízilabdával? Mit sejtet a sportág jövője? Ha péntek, akkor „Letisztulva" rovat a Nemzeti Sportban, vendégünk ezúttal Varga Dániel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik