Újpest: „Ha úgy játszunk, mint Győrben, megverjük a Honvédot"

Vágólapra másolva!
2012.10.26. 17:28
A labdarúgó NB I 12. fordulójában az Újpest FC a Budapest Honvéd otthonában lép pályára. A lila-fehérek vezetőedzője, Jos Daerden klubja hivatalos honlapján elmondta, ha csapata megismétli győri teljesítményét, begyűjti a három pontot a Bozsik-stadionban.

„Tudom, hogy újabb rangadó következik, biztos vagyok benne, hogy akárcsak nálunk, a Honvédnál is azért dolgoznak, a klub felnőjön a korábbi nagy eredményekhez – vélekedett Daerden. – A Győr elleni vereség után hétfőn még éreztem a csalódottságot az öltözőben, de a hét második felében már sikerült a Kispest elleni meccsre koncentrálnunk. A játékosaim megcsinálták azt, amit kértem tőlük, de vannak dolgok, amelyekre edzőként már nincsen befolyásunk. Naim Aarab sérülése és Szélesi Zoltán eltiltása miatt mindenképpen változtatnom kell a kezdőcsapaton, de meggyőződésem, hogy ha azt a játékot nyújtjuk, amelyet vasárnap, akkor ezúttal miénk lesz a három pont."

A belga szakember kitért az aktuális ellenfél, a Budapest Honvéd eddigi bajnoki szereplésére is.

„Jól kezdte a bajnokságot a Honvéd, még vezették is a tabellát, viszont azóta nem gyűjtik olyan lendületben a pontokat. Úgy gondolom, hogy a Pécs és a Pápa elleni meccsen is jól játszottak, utóbbin az utolsó percekben egy büntetővel kaptak ki, így nem szabad ellenfelünk rossz szériájából kiindulnunk. Három vereség után, hazai pályán nyilván ellenünk szeretnének majd kijönni a gödörből, de az ő szereplésük nem a mi problémánk, én is csak a győzelemmel lennék elégedett szombaton" – zárta gondolatait Daerden.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik