NB I: Voltak, akik nem nőttek fel színvonalhoz - Daerden

Vágólapra másolva!
2012.10.21. 20:56
A labdarúgó NB I 11. fordulójában a Győri ETO 3–2-re nyert otthon az Újpest ellen: a hazaiak vezetőedzője, Pintér Attila csapata küzdeni tudását dicsérte, míg a vendégek belga szakvezetője, Jos Daerden a játékvezetőket bírálta burkoltan.

Pintér Attila: – Sok problémánk volt a mérkőzés előtt, a hiányzók miatt kevesebb variációnk maradt az előre játékban, de akik ma pályára léptek bebizonyították, hogy nagy akarattal és szívvel rendelkeznek. Nagyon sokat segített megint a szurkolótáborunk, hiszen 2–0 után is űzték, hajtották a játékosokat. Rati Aleksidzét azért cseréltem le, mert úgy éreztem egy az egyben verhető az ellenfelünk, és neki volt egy-két labdavesztése, amiből meg veszélyes volt az Újpest. A helyére beálló játékos pedig jól cselez, és ez be is jött.

Jos Daerden: – Úgy érzem, sajnos voltak, akik ma nem nőttek fel a csapatok színvonalához. Jól játszottunk, mindkét csapat támadófocit erőltette. Azt láttam a játékosoktól, amit edzésen elterveztünk és gyakoroltunk. Most nem azt kaptuk, amit megérdemeltünk volna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik