DVSC: Nehéz meccs lesz, de nyerni megyünk Pécsre - Korhut

Vágólapra másolva!
2012.08.16. 17:32
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva védője, Korhut Mihály nehéz mérkőzésre számít a PMFC ellen, de a három pontért utaznak szombaton Pécsre, ahogy a Európa-liga-selejtezőben az FC Bruges ellen is győzni szeretnének.

„A Pécs szerintem erősödött az előző idényhez képest. Láthattuk, hogy igazoltak néhány jó játékost nyáron, például Kaposvárról Miroszlav Grumicsot, akit nagyon jó csatárnak tartok, de ott futballozik egy ideje Bajzát Péter is, aki szintén veszélyes támadó. Nagy Olivérre sem árt majd figyelni, tehát sorolhatnám a jó képességű labdarúgóikat. Tavaly is megszenvedtünk velük, nulla–nullát játszottunk. Elég szoros meccs volt, bármelyik csapat megnyerhette volna. Jelzésértékű, hogy ebben a szezonban még nem kaptak ki, Paksról elhozták a három pontot és bár legutóbb ikszeltek az MTK-val, láttam az összefoglalót, és az alapján a pécsiek álltak közelebb a győzelemhez. Mindenképpen nehéz meccs lesz, de azért megyünk, hogy elhozzuk a három pontot" – mondta Korhut a dvsc.hu-nak, és beszélt a FC Bruges elleni Európa-ligabeli párharcról is.

„Néztük a csoportot, nem volt könnyű ellenfél, de kaphattunk volna sokkal nehezebbet is. A belga bajnokságban a második helyen végzett a Bruges, nagyon erős csapatnak tartom, de ha végig koncentrálunk, és mindenki odateszi magát, akkor meglehet a továbbjutás" – tette hozzá a labdarúgó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik