NB I: a Siófok csatára elmondta, Pakson folytatja a pályafutását

Vágólapra másolva!
2012.06.09. 07:00
A tavasszal Siófokon hét gólt szerző Simon Attila a Nemzeti Sportnak elmondta: a következő szezontól a Paksi FC-ben folytatja a pályafutását.

Simon Attila a télen szerződött Kecskemétről Siófokra, majd miután fél idény alatt a csapat második legeredményesebb játékosa lett, távozik is.

„Pénteken egyeztettem a Paks ügyvezetőjével, Haraszti Zsolttal, és bár a szerződést még nem írtuk alá, gyakorlatilag megállapodtunk – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a jövőjét firtató kérdésre a 29 éves Simon Attila. – Hogy a lehetőségeim közül miért a Paksot választottam? Mert stabil háttérrel rendelkezik, a csapatnak erős magja van, tavaly indulhatott az Európa-ligában, és idén is az utolsó pillanatig harcban állt a nemzetközi szereplés kiharcolásáért. Jó döntést akartam hozni, és azt hiszem, sikerült is."

 

Horváth Károly, a Siófok szakmai igazgatója már két héttel az idény vége előtt jelezte, beszélni szeretne játékosával a folytatásról, ám Simon Attila akkor még az kérte, csak a bajnokság végén egyeztessenek.

„Sokan mondják, jó döntés volt Siófokra igazolnom, ám ezzel már akkor tisztában voltam, amikor aláírtam a szerződésemet – folytatta a támadó. – Nem tagadom, elégtételt jelentett számomra ez az időszak, hiszen amíg Kecskeméten az érdekelte az edzőt, hány négyzetcentiméternyi tetoválás van rajtam, Horváth Károly szakmai szempontok alapján ítélt meg. Megköszöntem a szakembernek azt a fél évet, amelyet a csapatánál töltöttem, talán mondhatom, én sem maradtam adósa a klubnak. Noha nem terveztem, az elmúlt években több klubváltáson is átestem, már-már az volt az érzésem, hogy a Magyar vándort átkeresztelhetik Simonra. Remélem, mostantól vége a jövés-menésnek, hosszú távra tervezhetek, és ez a teljesítményemen is meglátszik.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS PAKSON
Érkezők: Heffler Norbert (Siófok – lejár a kölcsönszerződése), Nagy István (Siófok – lejár a kölcsönszerződése), Simon Attila (Siófok), Vári Barnabás (Szolnoki MÁV FC – lejár a kölcsönszerződése)
Távozik/távozhat: Hrepka Ádám (MTK Budapest – lejár a kölcsönszerződése), Szatmári Lóránd (Reggina – Olaszország, lejár a kölcsönszerződése)
Kiszemeltek:

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik