DVSC: Ferenczi János először végzi a téli alapozást a felnőtt csapattal

Vágólapra másolva!
2012.01.18. 12:47
A DVSC-Teva labdarúgócsapatának középpályása, Ferenczi János a Vasas ellen mutatkozott be az élvonalban 2011 júliusában, de azt követően megsérült. A téli alapozást azonban már az első csapattal végzi. A 20 éves középpályás csapata hivatalos oldalának adott interjújában elmondta, nem bánja, hogy sokat kell dolgozni, mert úgy érzi, így még jobb erőben lesz.

„Az első hét inkább rávezetés volt, hétfőtől azonban naponta kétszer edzünk, ami elég keménynek mondható – nyilatkozta a dvsc.hu-nak Ferenczi János, aki most először kezdte a téli alapozást az első csapatnál – A neheze talán még csak most jön. A két nap alatt négy edzésen vagyunk túl, emiatt kicsit fáradtak vagyunk, de ebben az időszakban ez természetesen. Nem szeretnénk semmiképpen sem panaszkodni, mert úgy érzem, a sok munkának meglesz a gyümölcse, jobb erőállapotban leszek, mint eddig."

A DVSC-Teva saját nevelésű játékosát korábban sérülések hátráltatták, most azonban egészségesen, teljes erőbedobással dolgozik, hogy tavasszal több lehetőséget kapjon Kondás Elemér vezetőedzőtől a bizonyításra.

„Szerencsére a sérülés már a múlté, semmilyen problémát nem okoz, teljesen felépültem. Tavasszal is az lesz a célom, hogy minél többet szerepeljek a keretben az NB I-es meccseken, és természetesen jó lenne a lehető legtöbbet pályára lépni. Azért dolgozom, hogy bekerüljek, és állandó csapattaggá váljak" – tette hozzá a középpályás. a középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik