MLSZ: Détári írásbeli figyelmeztetést kapott, ott lehet Diósgyőrben

mlsz.hu mlsz.humlsz.hu mlsz.hu
Vágólapra másolva!
2011.11.23. 00:33
Címkék
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága írásbeli figyelmeztetésben részesítette Détári Lajost, a Ferencváros szakmai igazgatóját, aki a Kaposvár elleni bajnokit (0–0) követően összeszólalkozott a találkozó játékvezetőjével, Németh Ádámmal. A szakember így leülhet a kispadra csapata utolsó 2011-es bajnokiján vasárnap a Diósgyőr ellen.

FEGYELMI HATÁROZATOK, NB I

Milan Perics (Kaposvár), mint visszaeső, két bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

Mohl Dávid (Kecskeméti TE), mint visszaeső, két bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

Vayer Gábor (Paks) egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
FEGYELMI HATÁROZATOK, NB I

Milan Perics (Kaposvár), mint visszaeső, két bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

Mohl Dávid (Kecskeméti TE), mint visszaeső, két bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

Vayer Gábor (Paks) egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

Détári Lajos vezetőedző (FTC) írásbeli megrovásban részesült.

A fegyelmi bizottság a fellebbviteli bizottság által elrendelt új eljárásban Kovács Gábor játékvezető ellen, a 2011. október 12-én lejátszott Kecskemét–Paks Ligakupa-mérkőzésen a hét labdarúgó levonulása ügyében indított eljárást megszüntette.

NB II

A fegyelmi bizottság (fb) a II. osztályú U17-es bajnokságban elmaradt Badacsonytomaj–Haladás VSE II mérkőzés 3 (három) bajnoki pontját, 3–0-s gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen Haladás VSE javára igazolta. Az fb a kötelezően szerepeltetendő U17-es csapat harmadik alkalommal történt ki nem állása miatt a Badacsonytomaj NB III-as (Bakony csoport) felnőtt csapatától egyszeri alkalommal 3 pont levonását rendelte el.

A bizottság a II. osztályú U15-ös bajnokságban elmaradt PMFC–Mézga FFC mérkőzés 3 bajnoki pontját, 3–0-s gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen PMFC javára igazolta. A nem kötelezően szerepeltetendő U15-ös korosztályú utánpótláscsapat első alkalommal történt ki nem állása miatt a Mézga FFC írásbeli figyelmeztetésben részesült.

Az U13-as bajnokságban elmaradt PMFC–Mézga FFC mérkőzés 3 bajnoki pontját, 3–0-s gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen PMFC javára igazolták. A nem kötelezően szerepeltetendő U13-as korosztályú utánpótláscsapat első alkalommal történt ki nem állása miatt a Mézga FFC írásbeli figyelmeztetésben részesült.

Az fb a II. osztályú U19-es bajnokságban elmaradt Tiszakanyár–Létavértes mérkőzés 3 (három) bajnoki pontját, 3-0 (három-nulla) gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen Tiszakanyár javára igazolja. A FEB a kötelezően szerepeltetett utánpótláscsapat első alkalommal történt ki nem állása miatt a Létavértest írásbeli figyelmeztetésben részesítette.

A bizottság a Nyíregyházát 700 000 Ft összegű pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, amennyiben az eljárásban szereplő összegű tartozását Ambrusz Árpád labdarúgó részére a határozat jogerőre emelkedéséig nem fizeti meg.

A FEB a Balmazújváros–Újpest mérkőzésen a hazai szurkolók részéről történt rendzavarás miatt a Balmazújvárost kötelezi, hogy a soron következő hazai NB II-es bajnoki mérkőzésén a rendezői létszámot az előírthoz képest 15 (tizenöt) fővel felemelje, ezen mérkőzésen szövetségi ellenőrt fogadjon és eljárási költségeit viselje.

Bognár György vezetőedző (Baja) a kispadtól és az öltözőtől egy, Ebedli Zoltán (FTC) kispadtól és az öltözőtől három NB II-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Radnai György (Kiskundorozsma) egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

Nagy Zoltán (Kiskundorozsma) egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

Rubus Tamás (Újpest), mint visszaeső, két bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

Privigyei Ádám (Újpest), mint visszaeső, három bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

Koós Gábor (Eger) két bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

Dányi Márk (BKV Előre), mint visszaeső, két bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

Kiss Szabolcs (Győr) egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

Szabó László (Sopron) három bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

A FEB tárgyalás megtartása után Papp Ferenc (Balmazújváros) korábbi három mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

Női és férfi futsal bajnokságok és kupák

Lovas Norbert (MVFC) három futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Simon Gábor (ELTE) három futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Szente Tamás (SE Sports) egy futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

Kis János edző (1988 Déli FC), mint visszaeső, a kispadtól és az öltözőtől négy férfi futsal NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, Tóth Károly vezetőedző (ELTE) írásbeli megrovásban részesült.

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetések: Kecskeméti TE – 42 ezer Ft.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik