Újpest: Zamostny Balázs két-három hét múlva térhet vissza

Vágólapra másolva!
2011.09.17. 06:46
Az első diagnózisokkal ellentétben hosszabb időre dőlt ki Zamostny Balázs, az élvonalbeli Újpest fiatal labdarúgója, aki időközben már edzésbe állt és úgy tervezi, két-három hét múlva visszatérhet a pályára.

„Jelenleg még mindig csak gyógyulgatok, de talán két-három hét múlva játszhatok is – válaszolta a Nemzeti Sport Online megkeresésre Zamostny. – Már edzek, de még nem tudok százszázalékos munkát végezni, nem minden feladatot végezhetek el a többiekkel."

Zamostny augusztus 7-én a Paks ellen hazai pályán 2–0-ra elveszített mérkőzésen csereként állt be a 77. percben, de mindössze pár percet tölthetett a pályán, mert a bal oldalon cselezés közben a vendégek egyik védője belépett a lábai közé, és amikor a támadó le akart fordulni, megtörtént baj.

Az első diagnózisok még arról szóltak, hogy térdficam miatt 1-2 hét kihagyás vár a Pécsről szerződtetett utánpótlás-válogatott támadóra, ám később a tüzetesebb vizsgálat a belső térdszalag húzódását, részleges beszakadását állapította meg.

„Két hétig járni sem tudtam, a combizmom teljesen elgyengült, tulajdonképpen azóta is fokozatosan terhelve azt erősítem csak meg."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik