NB I: Kondás a csatárokat dicsérte, Komjáti a kontaktust hiányolta

Vágólapra másolva!
2011.07.15. 20:19
Komjáti András, a Vasas vezetőedzője szerint nem a kapuson ment el a mérkőzés, míg Kondás Elemér, a Debrecen szakvezetője a korai gólokban és a második félidei „észhez térésben" látta a győzelem kulcsát – derült ki a Debrecen–Vasas NB I-es labdarúgó-mérkőzést (5–2) követő, a Sport Televízió mikrofonja előtt elhangzó edzői gyorsértékelésekből.

KONDÁS ELEMÉR (DVSC): – Jól kezdtük a mérkőzést, gyorsan gólt, gólokat szereztünk, és tulajdonképpen kiválóan indult a második félidő is. Akkor azonban a játékosaim kezdték kicsit könnyedebben venni a dolgokat, bevállaltak olyasmit is, amit nem kellett volna, kicsit lazábban vették a labdaszerzést, így szinte rúgattunk két gólt az ellenféllel. Utána azonban sikerült összeszedni magunkat, és meglett a győzelem. Hogy kényelmes helyzetben vagyunk csatárposzton? Nos, menjenek is csak a támadók, lendüljenek bele... Örülök, hogy a fiatal Ferenczi Janika is jól kapcsolódott be a játékba, az edzőmérkőzések alapján számítottunk is erre, ezért neveztük őt a meccsre.KONDÁS ELEMÉR (DVSC): – Jól kezdtük a mérkőzést, gyorsan gólt, gólokat szereztünk, és tulajdonképpen kiválóan indult a második félidő is. Akkor azonban a játékosaim kezdték kicsit könnyedebben venni a dolgokat, bevállaltak olyasmit is, amit nem kellett volna, kicsit lazábban vették a labdaszerzést, így szinte rúgattunk két gólt az ellenféllel. Utána azonban sikerült összeszedni magunkat, és meglett a győzelem. Hogy kényelmes helyzetben vagyunk csatárposzton? Nos, menjenek is csak a támadók, lendüljenek bele... Örülök, hogy a fiatal Ferenczi Janika is jól kapcsolódott be a játékba, az edzőmérkőzések alapján számítottunk is erre, ezért neveztük őt a meccsre.

KOMJÁTI ANDRÁS (VASAS): – Három gólt is nagyon súlyos védelmi hibából kaptunk, nem tudtuk birtokolni a labdát, és nem volt meg a csapatrészek között az a kontaktus, amely a támadások építéséhez szükséges lett volna. Egy-két játékosom nagyon tompa volt, nem azt a feladatot próbálták megoldani, amiben megállapodtunk, ennek következményei lettek a szünetbeli cserék. A kapusteljesítmény? Nem gondolom, hogy ez a hideg zuhannyal felérő súlyos vereség a kapusunkon múlt volna, többször is teljesen kiszolgáltatott helyzetben volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik