Labdarúgó NB I: Pintér értékelte, hogy játékosai küzdöttek egymásért

Vágólapra másolva!
2011.02.25. 19:13
Pintér Attila, a Győri ETO vezetőedzője sajnálta a kihagyott helyzeteket, de nagyra értékelte, hogy játékosai tudtak egymásért küzdeni – derült ki a péntek esti Siófok–Győri ETO  (0–1) NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzést követően a Sporttelevíziónak adott gyorsinterjúból.

PINTÉR ATTILA, a Győr vezetőedzője: – A játékosok bebizonyították, hogy tudnak egymásért küzdeni. Az első félidőben a középpályán nem játszottunk elég jól, de akkor is mi birtokoltuk többet a labdát, és gólt is szereztünk. A második félidőben sajnos két-három lehetőséget kihagytunk, ha pontosabbak vagyunk, sokkal nyugodtabb lehetett volna a meccs vége. A Siófok korábban igazolta, hogy erős hazai pályán, nagyon örülök, hogy tudtunk itt nyerni. PINTÉR ATTILA, a Győr vezetőedzője: – A játékosok bebizonyították, hogy tudnak egymásért küzdeni. Az első félidőben a középpályán nem játszottunk elég jól, de akkor is mi birtokoltuk többet a labdát, és gólt is szereztünk. A második félidőben sajnos két-három lehetőséget kihagytunk, ha pontosabbak vagyunk, sokkal nyugodtabb lehetett volna a meccs vége. A Siófok korábban igazolta, hogy erős hazai pályán, nagyon örülök, hogy tudtunk itt nyerni.

MIHALECZ ISTVÁN, a Siófok vezetőedzője: – Ha az első tizenöt-húsz percben gólt szerzünk a helyzeteinkből, másképp alakulhatott volna minden. A gól egy kicsit megfogott bennünket, de aztán ki tudtunk jönni a gödörből. A második félidőt ellenben nagyon rosszul kezdtük, az utolsó tíz percben már későn kezdtük el morzsolni az ellenfelet ahhoz, hogy gólt szerezzünk. A játék alapján van esélyünk a bennmaradásra, de ehhez nem elég a mezőnyfölény, gólokat kell rúgni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik